Månedsmagasinet på Costa del Sol

Våre helter har skapt fotballfeber i Málaga. Laget har kjempet seg til mange poeng utover vinteren, og de har også begynt å score mål! Konkurransen om opprykk og kvalikplass for sluttspillet er selvfølgelig hard, men framgangen er helt klar, og supportere og publikum har fulgt opp.

La Rosaleda har vært stappfull og det har blitt meldt om utsolgt på flere matcher. Fantastisk! Denne bølgen blir også fulgt opp av media, supporterklubber, sponsorer og samarbeidspartnere. Ja, hele regionen er med på medgangsbølgen. ‘Alle’ følger med på kamp etter kamp – hjemme og borte. Fansen stiller oppi tusentall, også på bortekamper for å heie laget frem.

Nå kommer også nysigneringene inn. De vil styrke laget ytterligere foran den lange vår- og sommersesongen frem til status skal gjøres opp.  Men i nærmeste fremtid kommer det tett med matcher hvor hvert mål og poeng teller.  Alle er på tå hev og vil fylle La Rosaleda frem til den endelige avgjørelsen.

Peña Oso Polar har også fotballfeber

Medlemmer, gjester og besøkende har strømmet på. Kamp etter kamp! Vi har ikke hatt nok billetter, men det har vi løst. Ekstrabilletter har blitt kjøpt inn og med god hjelp av andre supporter foreninger, har alle kommet på kamp. Alle er fornøyde, og jubelen har stått i taket.

Men noen filosoferer:

Er det bedre å ha et lag som vinner matcher, scorer mål og har La Rosaleda stappfull i hver kamp med Málaguistas som leder heiarop, supportersanger, jubel med fullt trøkk, allsang, bølgen som går rundt hele stadion gang etter gang og ikke minst publikum som går fornøyde hjem og gleder seg til neste kamp?

ELLER et lag som sliter i en divisjon over og har alt for store ambisjoner med tap og uavgjort om hverandre. Og alle som lengter etter flere poeng og mål …

Men alt kan skje i fotball.

Hva med Málaga CF?

Vi regner med at prosessene er i gang. Dette tar tid, men sjeikens klamme hånd løsnes gradvis. Alle er leie av alt bråket og ser frem til den dagen hvor seriøse eiere styrer klubben videre på vei mot nye høyder.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.