Månedsmagasinet på Costa del Sol
Arilds Corner: Fotballsesongen er i gang og vi i Peña Oso Polar er klare

Arilds Corner: Fotballsesongen er i gang og vi i Peña Oso Polar er klare

Våre helter i Málaga CFs A-Lag klarte å rykke ned til tredje divisjon i 22/23-sesongen! Helt utenkelig for ikke mange år siden, men det skjedde.

Peña Oso Polar er klar til å gå løs på en ny sesong med full støtte for laget som vi selvfølgelig støtter i tykt og tynt. Vi er den eneste offisielle godkjente, norsk/svenske supporterklubben til Málaga CF, og det forplikter begge veier. Vi består ikke bare av nordmenn og svensker, men også av flere andre nasjonaliteter – og alle er velkomne.

Vi har allerede kjøpt billetter for 2023/24-sesongen for de som har meldt seg som medlemmer i kommende sesong. Det blir faste, gode plasser til hver hjemmekamp.

Billettene fordeles ut til de som er medlemmer av supporterklubben vår. Ubenyttede billetter kan kjøpes av de som ønsker å være med uten å være medlem. Hvis laget gjør det bra og interessen for å være med øker, vil vi se på muligheten for å kjøpe flere årskort senere i sesongen.

Informasjon om våre aktiviteter skjer via vår Facebook-side. Her kan du finne informasjon om sosiale sammenkomster, evt. turer til bortekamper og mye mer. Hele ‘systemet’, rutiner, informasjoner, ansvar etc. er etablert over mange år og videreutvikles. Så nå er det bare å rulle i gang og krysse fingre for heltene våre.

Hvor langt har våre helter i Málaga CF kommet?

Málaga CF har vel hatt tid til å riste av seg skuffelsen etter nedrykket. Sommeren har vært lang og varm, og mye har skjedd, spesielt med spillerstallen. Mange har forsvunnet ut døra, og mange nye har kommet inn. Å få alle disse nye og gamle spillerne til å fungere sammen, er litt av en oppgave. Trenere, hjelpeapparat og administrasjon har jobbet under høytrykk, og vi regner med at resultatene vil synes utover høsten.

Málaga CFs stadion, La Rosaleda, er klar for nye kamper og drama. Vi gleder oss til å innta våre faste plasser og heie våre helter frem til mange mål, poeng og mye moro fremover.

Vi ønsker alle vel møtt og en god og fremgangsrik sesong 2023/24.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.