Månedsmagasinet på Costa del Sol
Los Vikingos starter opp igjen med turneringsspil

Los Vikingos starter opp igjen med turneringsspil

Los Vikingos er en golfklubb for nordmenn på Solkysten som spiller turneringer hver 14. dag på forskjellige baner på Costa del Sol. Etter 18 måneders pause på grunn av pandemien, starter Los Vikingos opp turneringsspill på høsten 2021. Første turnering blir spilt på Santana GC den 28. september, hvoretter det blir spill hver 14. dag til slutten av november.

Høstens høydepunkt blir tur til Novo Sancti Petri utenfor Cádiz den 9. og 10. november, hvor klubmesterskap blir avhold over to dager. På en slik tur er selvfølgelig golf viktig, men det sosiale er også en stor del av turen, hvor gjerne ektefeller/samboere eller venner/venninner som ikke spiller golf er med. Etter pandemien vil nok en slik tur bli satt ekstra stor pris på.

Under pandemien har styret i Los Vikingos stort sett oppholdt seg i Norge, men har holdt kontakten med Spania, og planlagt oppstarten etter 18 måneder. En av sakene det er blitt jobbet med er de nye handicapreglene som tredde i kraft fra 1. januar 2020. Da de nye reglene krever ganske mye oppfølging, har styret inngått samarbeid med Golfinfo.com og kommer i fremtiden til å benytte dette selskaps nettbaserte tjenester for turneringer med påmeldingsmodul og resultatmodul hvor handicap til spillerne blir regulert i henhold til de nye internasjonale reglene.

Styret ser at Los Vikingos er viktig for nordmenn på solkysten, og er glad for at påmeldingene for høsten ligger på et høyt nivå, med flere nye medlemmer. Til tross for dette har vi plass til flere medlemmer og gjestespillere. Hvis det er nordmenn som oppholder seg over noe tid på Costa del Sol, så er de hjertelig velkommen til å spille med oss som gjestespillere og kanskje på et senere tidspunkt ønsker medlemskap. For mer informasjon, vennligst gå til vår hjemmeside www. losvikingos.net.

Agnar Johansen
President i Los Vikingos

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.