Månedsmagasinet på Costa del Sol
Los Vikingos har avsluttet vår sesongen 2020 etter spill på Cerrado del Aguila Golfklubb

Los Vikingos har avsluttet vår sesongen 2020 etter spill på Cerrado del Aguila Golfklubb

Torsdag 12. mars stilte Los Vikingos til stableford turnering på 9 hulls banen Cerrado del Aguila, hvor det ble spilt over 18 hull i nydelig vår vær. Som vanlig var det også premiering til de damer og herrer som kom nærmest flagget på par 3 hullene som det var 3 av på hver runde.

Vinnere i de to klassene ble:

Klasse 1:

1.    plass Vidar Throndsen

2.    plass Roy Johansen

3.    Thor E. Rolfsen

Klasse 2:

1.    plass  Knut Barking

2.    plass Willy Hoff

3.    plass Anne Throndsen

Det var ikke på alle hullene spillere kom nærmest flagget på par 3 hullene, men Svein Andreassen, Vidar Throndsen, Thor E. Rolfsen og Willy Hoff klarte det og ble følgelig premiert.

Etter golfrunden holdt Los Vikingos sin årlige generalforsamling ,med blant annet valg av styre. Styre for 2020 er nå: President Agnar Johansen og styremedlemmer Roy Johansen, Bjørn Bjarstad, Vidar Throndsen og Per G. Jacobsen.

Generalforsamlings middag ble deretter avholdt i de fine lokalene til golfklubben, hvor også premie utdeling ble foretatt.

Utover dagen ble det klart at Norge og Spania ville innførte en del unntakslover i forbindelse med Corona utbruddet, og fredag 13. mars ble det klart at Los Vikingos ikke kunne fortsette sesongen hvorfor siste turnering ble avlyst av et enstemmig styre.

Høst sesongen er planlagt startet 24. september 2020 med turneringer hver 14. dag, med forbehold om at restriksjonene i Spania og Norge er opphevet.

Så ønsker vi alle Los Vikingos og lesere av Det Norske Magasinet en fortsatt god vår og sommer.

Agnar Johansen

President i Los Vikingos

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.