Månedsmagasinet på Costa del Sol
Kirkens SOS søker frivillige på Costa del Sol

Kirkens SOS søker frivillige på Costa del Sol

Kirkens SOS er Norges største krisetjeneste på telefon og nett med nesten 300 000 henvendelser i året. Denne døgnåpne tjenesten besvares av 1200 frivillige som sitter rundt i hele landet – og nå også utlandet. Men dessverre klarer vi ikke å svare alle som tar kontakt, og i den forbindelse har vi sendt ned en del frivillige til Spania for å ta ekstra vakter for å øke antallet vi klarer å besvare i en kort periode. Skulle dette gi gode resultater, er det noe vi ønske å fortsette med.

Pågangen er stor. Kirkens SOS trenger flere frivillige. Tjenesten er anonym for både innringer og frivillige. Foto: LeiknyHavikSkjærseth ©KSOS

Så sant det er teknisk mulig, kan de frivillige i teorien sitte hvor som helst i verden. Vi har allerede en del frivillige som kombinerer å ta vakter mens de er hjemme i Norge og mens de er i Spania.

Derfor søker vi nå fastboende norske/svenske som holder til på Costa del Sol som kan gå inn i en frivillig tjeneste for Kirkens SOS fra sine spanske hjem. Hvis du er interessert, vil du få god opplæring og veiledning fra Kirkens SOS sentralt. 

Kontakt:
Asle E Bjorvatn

Ass. General sekretær 

Kirkens SOS  

Mob. 0047 92 45 23 56

Mail: ab@kirkens-sos.no

www.kirkens-sos.no

Ass.gensek Asle Bjorvatn er på jakt etter nye frivillige langs Solkysten. Foto © KSOS

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.