Månedsmagasinet på Costa del Sol
Investeringsfond har sett på Costa del Sol

Investeringsfond har sett på Costa del Sol

Mørke skyer har lagt seg over Costa del Sols hotellbransje, men mange tror at solen en dag atter vil skinne fra en skyfri himmel. De mest optimistiske er de europeiske og amerikanske investeringsfondene som nå retter blikket mot Costa del Sol. Hoteleierforeningen (Aehcos) bekrefter at man i den siste måneden hver uke har mottatt fire seriøse henvendelser fra kapitalsterke fond, som ser etter å investere på den spanske solkysten. ”Etter en forferdelig sommer og noen enda verre perspektiver for resten av året, er flere hoteller enten åpne for salg eller tvunget til å selge,” forklarer hoteleierforeningens formann Luis Callejón og fortsetter: ”Med en belegning på 40 prosent over sommeren, og rompriser i fritt fall, lukker 80 prosent av Málaga-provinsens hoteller nå ned på ubestemt tid. Perspektivene i bransjen er verdig dystre på kort sikt, men det er andre som ser deres sjanse for å slå til.”

Det er ikke bare provinsens hoteller som har problemer. Flere handelsstandsforeninger antar at mellom 20 og 25 prosent av medlemmene deres er stengningstruet etter et fall i omsetningen på cirka 50 prosent. 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.