Månedsmagasinet på Costa del Sol

Det har vært det store samtaleemnet den siste uken, men offentligheten har ennå ikke fått svar på hvor den forhenværende kongen av Spania, Juan Carlos, befinner seg.

Det fastslåes at Juan Carlos forlot landet sist uke, da det ble bekreftet at rettsvesenet vil fortsette etterforskningen av saken mot han. Det er nå klare beviser for at han har mottatt 65 millioner euro i ulovlige kommisjoner i forbindelse med utkontrakteringen av byggearbeid i Midtøsten, hvor han har formidlet kontakten mellom spanske bedrifter og lokale myndigheter. I sin posisjon må han absolutt ikke motta kommisjoner. Etter sigende har han med sin venninne Corinna Larsen, unndratt skattevesenet ved å kanalisere pengene ut i fiktive selskaper, boligoppkjøp og etablering av bankkonti i skatteparadiser. Den nåværende kongen, Felipe VI, har tatt avstand fra sin far og avskrevet seg sin farsarv, men han ønsker ikke å offentliggjøre hvor Juan Carlos befinner seg. Samme beskjed kom fra statsminister Pedro Sánchez, som på onsdag møttes med Felipe VI. “Vi er to uavhengige institusjoner og det er opp til kongehuset om de vil fortelle hvor landets forhenværende konge befinner seg.” 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.