Månedsmagasinet på Costa del Sol

Los Vikingos avholdt klubbmesterskap

I strålende sommervær avholdt Los Vikingos sitt klubbmesterskap i Novo Sancti Petri utenfor Cadiz den 9. og 10. november 2021. Vi overnattet tre netter på Hotell Barossa Park, hvor vi hver kveld samlet oss til en bedre middag. Det var 28 golfspillere som gledet seg til to dager med konkurranse på banene Campano og Estancia. Klubbmester damer og herrer ble kåret etter beste brutto spill over de to dagene. Utover dette hadde vi også en nettoslagskonkurranse i tre handicapklasser, hvor de tre beste i hver klasse ble premiert. Som vanlig hadde vi også premier til de spillerne som kom nærmest flagget på par 3-hullene på begge baner.

Om kvelden 10. november hadde vi felles middag med premiering på hotellet. Da en del av spillerne hadde med seg ledsagere som ikke spiller golf, ble vi 35 til bords. Etter premiering av klubbmestere og nettoslagskonkurransen, ble det avholdt loddtrekning av vin, hvor alle som ikke hadde blitt premiert deltok, og her var også ledsagere inkludert. Alle var enig i at en tur som dette var et fint avbrekk fra daglige gjøremål. Stor takk til Hotell Barossa Park, som gjorde oppholdet for alle trivelig, med store, fine rom og nydelig mat både til frokost og middag.

Klubbmestere 2021. Foto © Los Vikingos

Årets klubbmestere ble:

Damer: Irene A. Larsen med 210 slag.          
Herrer: Odd Evensen med 179 slag.

Netto score:
Handicap opptil 20:
1. plass Odd Evensen           
2. plass Vidar Throndsen
3. plass Thor Rolfsen

Handicap 20,1 til 28,5:
1. plass Terje Nikolaisen
2. plass Elin Nikolaisen           
3. plass Irene A. Larsen

Handicap over 28,6:
1. plass Ellen Høyte      
2. plass Irene Evensen
3. plass Hilde Løken

Følgende ble premiert for nærmest flagget på par 3-hullene begge dager:

Irene Larsen, Thorbjørn Strand, Vidar Throndsen, Jan Teksum, Reidar Olsen og Irene Evensen.

Etter en god frokost den 11. november dro alle fornøyd tilbake til sine hjem på Costa del Sol.

Agnar Johansen
President


Los Vikingos høstavslutning

Fredag 19. november 2021 spilte Los Vikingos årest siste turnering på Calanova golfklubb. Denne fredagen vil nok bli husket av de fleste på grunn av den sterke vinden, som gjorde en del skader langs Costa del Sol. Calanova, som ligger i høyden opp fra La Cala Mijas, fikk merke vinden godt, og på første utslag sto vinden rett imot spillerne, noe som alle merket da golfballene stoppet i vinden og falt ned mye kortere enn en er vant til. Vinden løyet noe lenger nede på golfbanen, slik at spillerne til slutt var fornøyd med sine resultater.

Det var 32 spillere som møtte opp på Calanova, hvor vi spilte Mexican Scramble lagspill og brutto score for laget var tellende. Til tross for vinden ble resultatene gode, og alle var enige om at det hadde vært en fin dag på en velholdt bane.

Det var ingen premiering på banen denne dagen, da alle møtte opp på Bistroen på Elviria del Sol om kvelden for en god treretters middag samt premiering etter dagens turnering og premiering av årets poengplukker i dame- og herreklassen.

Årets poengplukker blir kåret ut fra 5 beste singleturneringer og 2 lagturneringer. På grunn av pandemien ble det ikke spilt i Los Vikingos høsten 2020 og våren 2021, så årets poengplukker ble kåret etter spill våren 2020 og høsten 2021.

Los Vikingos’ program for våren 2022 er nå klart, og vi starter opp allerede 12. januar med spill på Miraflores golfklubb, hvoretter vi spiller på forskjellige baner hver 14. dag frem til påske. Hvis det er norske golfspillere som oppholder seg på Costa del Sol over noe tid, så er de hjertelig velkomne til å spille med oss som gjestespillere så lenge vi har ledig plass. Banene vi spiller på er sterkt rabatterte, og en betaler rabattert greenfee og 5€ til Los Vikingos. For mer informasjon om Los Vikingos, besøk gjerne vår hjemmeside på losvikingos.net.

Årets poengplukker 2020 / 2021 ble:
Damer: Elin Nikolaisen med 119 poeng og
Herrer: Vidar Throndsen med 118 poeng.
Dessverre var ikke Elin Nikolaisen til stede på premieutdelingen, men hun vil bli hedret ved første anledning i 2022.

Resultater Calanova lagspill:
1. plass: Hilde H. Løken, Svein Andreassen, Tom S. Pedersen og Gulbrand Gagnum
2. plass: Tor Lauritzen, Per G. Jacobsen, Jack U. Rist og Jan Nybø
3. plass: Vidar Throndsen, Willy Hoff, Thor Haugen og Mona Johansen

Nærmest flagget:
Hull 6: Irene Evensen
Hull 8: Odd Evensen
Hull 13: Mona Johansen og Bjørn Bjarstad
Hull 17: Thor Haugen

Agnar Johansen
President         

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.