Månedsmagasinet på Costa del Sol

Hvis alt går etter planen, vil vi gå inn i regjeringens Fase 1 for gjenåpning av landet på mandag. Nå befinner vi oss i Fase 0 som kan beskrives som forberedelsen til Fase 1, hvor blant annet kafeer og restauranter kan åpne igjen, om enn med redusert kapasitet. Men langt fra alle byer er klare til å åpne på grunn av det fortsatt høye smittetallet. Dette gjelder for eksempel for Málaga by der smittetallene ikke faller, og hvor ca. 25 prosent av de 3200 smittede innbyggerne i Andalucía bor. Flere steder i Katalonia og Madrid oppfyller heller ikke kravene for å gå videre til Fase 1. Ellers ser det lovende ut for resten av landet – også i Andalucía og i Málaga-provinsen. I løpet av det siste døgnet er 754 mennesker på landsbasis smittet, mens 2509 har blitt friske.

(I løpet av fredag, senest lørdag, vil det komme klarhet rundt hvilke områder som kan innlede Fase 1. Redaksjonen vil selvfølgelig følge utviklingen i de kommende nyhetsmailene).

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.