Månedsmagasinet på Costa del Sol
Covid-19: Ord fra eksperten

Det er advarsler fra flere deler av helsevesenet om en fjerde bølge, med en økning i antall Covid-19-smitter etter påske. José Luis Velasco, ekspert på lungesykdommer og assisterende medisinsk direktør og koordinator for Covid på Virgen de la Victoria Hospital Clínico i Málaga, mener at det avgjørende for å kunne unngå den fjerde bølgen, er å begrense mobiliteten og kontakten mellom mennesker. ”Vi vet hva som førte til den tredje, andre og første bølgen. Vi vet også hva som kan føre oss til den fjerde bølgen.”

Ekspertene understreker viktigheten av at sikkerhetsavstand holdes, at man fortsetter med å bruke maske, at sosial avstand respekteres og at mobiliteten begrenses.

”Det er et spørsmål om å stoppe spredningen av ​​viruset, så lenge det ikke er noen kollektiv immunitet på 70 prosent gjennom vaksinasjon. Vi må stadig passe godt på, for kampen fortsetter. Sammen vinner vi.” 

(Kilde: Diario SUR)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.