Månedsmagasinet på Costa del Sol
Covid-19: ny vaksine kan være klar i oktober

Covid-19: ny vaksine kan være klar i oktober

Kappløpet er tilsynelatende raskere og raskere i kampen om å få klar en vaksine mot Covid-19. Det Oxford baserte laboratoriet Institute Jenner melder nå at de kanskje kan ha deres vaksine på markedet allerede i oktober. Laboratoriet har allerede startet produksjonen, siden de er overbevist om å få vaksinen godkjent i løpet av august og september, når de siste testresultatene også vil være klare. I de siste par månedene har man testet produktet på mennesker – tilsynelatende med veldig gode resultater. I tillegg kunngjør det britiske laboratoriet at deres vaksine er forholdsvis billig og enkel å masseprodusere. Det er imidlertid tale om et vaksine som må gis til pasienter hvert år – akkurat som vaksiner mot influensa. 

Det kommer også positive meldinger fra laboratoriet Johnson & Johnson i USA. De er også overbevist om å ha utviklet den rette vaksinen mot Covid-19 og har derfor fremskutt sine forsøk på mennesker til juli. Flere spanske laboratorier jobber også døgnet rundt for å finne en vaksine. Hvis alt går bra, vil man kunne starte prøver på de første innbyggerne mot slutten av året.  

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.