Månedsmagasinet på Costa del Sol
Byggebransjen i gang igjen

Byggeprosjektene har kommet litt i gang igjen på Costa del Sol. Under Coronakrisen mistet godt over 10.000 lønnsmottagere jobbene deres i byggebransjen – men nå er nesten 7.000 tilbake i jobb. Tallene viser klart at byggebransjen i Málaga-provinsen så smått er i gang igjen. Selv om det bygges og renoveres, har prisene imidlertid falt merkbart i de siste par månedene. Dette ses primært på gjensalgsboliger, som er falt med ni prosent i pris siden årsskiftet. 

Mens flere og flere i byggebransjen får tilbake deres ”gamle” arbeidsplass, går det dårligere for handlensstanden, restaurantbransjen og innen kulturarbeid. I disse tre sektorene er det bare sirka halvdelen er arbeidsstyrken i Málaga-provinsen som har kommet tilbake på arbeidsmarkedet.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.