Månedsmagasinet på Costa del Sol
NYTT FRA NORSK FORENING – SEPTEMBER 2024

Hei alle sammen!

Endelig er september kommet og dermed høståpning i lokalene våre i Fuengirola.

Selv om været for oss som har vært i Norge gjennom sommeren har vært variabelt, håper jeg alle har hatt en strålende, innholdsrik og spennende sommer!

Vi åpner for servering 17. september mellom kl. 11.00 og 16.00 og håper dere vil benytte lokalene våre både til å slukke sult og tørst – og selvsagt delta i sosialt fellesskap.

Det blir mange arrangementer også denne høsten: medlemskvelder med foredrag, venneaftener og pubkvelder- og selvsagt de populære quizkveldene hver onsdag. Turer blir det også. Spesielt bør det nevnes at vi endelig har greid å få til å arrangere en overnattingstur til Cádiz med besøk på Jan Pettersens bodega, Fernando de Castilla i Jerez de la Frontera. Veldig mange har etterspurt dette, så vi håper mange melder seg på. Nærmere info vil som vanlig finnes på nettsiden vår og på oppslagstavlen i foreningen.

Vi minner også på at vi trenger frivillige til å servere, vaske opp etc.  om ikke mer, så bare én gang i uken. All hjelp mottas med takk!

Til slutt vil jeg anbefale å abonnere på Norske PLUSS daglige nyhetsoppdateringen om løst og fast av nyheter og begivenheter i Andalucia og Spania. Nyttig, lærerikt og engasjerende!

Vi sees!

Hans Petter

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.