Månedsmagasinet på Costa del Sol

Konserter kl. 19.00 med konsertkafé kl. 18.00

Torsdag 3. oktober: Felix Peikli trio – Tribute to Benny Goodman

Sammen med Philip Granly på piano og Dag Markhus på trommer, hyller jazz-klarinettisten Felix Peikli den legendariske Benny Goodman Trio i anledning Goodmans 115-årsjubileum. Opplev den virtuose og livlige musikken fra jazzens storhetstid på 1930-tallet i Swingin’ in History: En Hyllest til Benny Goodman Trio. Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å bli transportert tilbake til en tid da swing var kongen av jazz. Billetter: €26 inkl. billettavgift.

Torsdag 10. oktober: Dylan og Cohen – to stemmer om livet og kjærleiken

Bob Dylan og Leonard Cohen er begge artister med jødiske familierøtter tilbake i Litauen, men som begge hadde sin oppvekst i hhv. USA og Canada. I mer enn 50 år, fra 60-tallet og utover, har de gitt sitt særmerkte og tydelige bidrag til verdens sang- og låtskrivertradisjon. Begge med tekster som ikke bare gjenspeiler vår egen tid, men også våre egne liv. Til å tolke og gi stemme til Dylan og Cohen med framføring av et knippe av deres sanger, har vi fått Vera Henriksen og Oddi Nessa (sang og gitar).

Åsmund Orten – konferansier, Magnus Køhn – tangenter. Billetter: €21 inkl. billettavgift.

Kunstutstilling i Sjømannskirkens kafé

Månedens kunstner for september og oktober heter Gabriela Sinape. Hun er opprinnelig fra Argentina, men har bodd de siste 20 årene i Spania. Hun tegner skisser fra forskjellige steder på Solkysten med enten blyant eller kullstift. Etterpå fargelegger hun bildene med vannmaling. Utstillingen vil henge framme til 25. oktober.

Tacofredag på kirka

Fredager inviterer vi hele familien til taco og fellesskap på kirka! Fra kl. 16.00 kan man kjøpe taco, og det blir aktivitetsbord for alle, leker i hagen, bassenget er åpent og det hele avsluttes med en fellessamling i kirkerommet. Tacofredag passer for alle, store og små. Velkommen!

20. september og 4. oktober blir det i tillegg ungdomskafe fra kl. 19.00 til 21.30. Det blir snacks, spill og lek for alle i 8. til 10. trinn. 

HØSTTAKKEFEST

HØSTTAKKEFEST 6. oktober er en gudstjeneste som passer for store og små. Hvis du har fylt eller fyller 2, 4 eller 6 år i år kan du få utdelt din helt egen Min kirkebok i gudstjenesten. Barna må gjerne møte opp 11.30 for å øve på noen sanger til gudstjenesten som starter kl. 12. VELKOMMEN!

Gratis lunsjforedrag kl. 12.00

Heidi Lill Oppegaard.

4. oktober: Heidi Lill M. Oppegaard

Tema: Fremtidsfullmakt                                                                     

11. oktober: Heidi Lill M. Oppegaard 

Tema: Opprette testamente

Heidi Lill Mollestad Oppegaard er eier og partner i Advokatfellesskapet Lovende. Hun jobber hovedsakelig med rådgivning og tvisteløsning innen bl.a. arbeidsrett, arverett og personvern og er en mye brukt foredragsholder. I etterkant av hennes to foredrag om Fremtidsfullmakt og Opprette testamente, vil det bli mulighet til å stille spørsmål og bestille tid for private samtaler.

Vintageshow med bruktmarked

Volumet skrus opp og gamle slagere og hits fra de siste fire tiårene spilles i det staben går mannekengoppvisning på catwalken i patioen, lørdag 12. oktober kl. 12.00! Her skal stilige og spenstige bruktklær vises fram, og etter oppvisningen blir det salg av vintageklær til en rimelig penge. Alle inntektene går til Sjømannskirken.

2 minutter med presten

En invitasjon

St. Josephsøstrene i Oslo hadde følgende ord på forsiden av invitasjonen til stille retreat.

Men det er en like fin invitasjon til deg for en stille stund.
Å falle til ro fremfor Guds ansikt med sitt liv – akkurat slik det er og ikke slik man tenker det bør være, det er en kontinuerlig øvelse.

La Gud elske deg

Det er alt

Vær stille

Bli stille i ditt indre

Alene

Fremfor Gud

Si ingenting

Spør ingenting

Vær stille

Bli stille i ditt indre

La Gud se på deg

Det er alt

Han vet

Han forstår

Han elsker deg

Med sin kjærlighet

Han vil bare

Se på deg

Med sin kjærlighet

Bli stille

La Gud elske deg.

Espen Holm

Sjømannsprest, Sjømannskirken Costa del Sol

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.