Månedsmagasinet på Costa del Sol
Årsmøte i Peña Oso Polar: Flere medlemmer og nye sosiale tiltak

Årsmøte i Peña Oso Polar: Flere medlemmer og nye sosiale tiltak

Målet er å komme opp i 50 medlemmer og samtidig satse sterkere på sosiale tiltak for medlemmene. Dette mener årsmøtet i den offisielle supporterforeningen til fotballklubben Málaga CF – Peña Malaguista de Noruega ‘Oso Polar’ – er blant de viktigste oppgavene for 2018/2019-sesongen.

Norske og svenske supportere satte nylig hverandre i stevne til årsmøtesamling på restaurant La Chispa ved Feriaplassen i Fuengirola. Flere ting stod på dagsorden, bl.a. suppleringsvalg til styret, noen vedtektsendringer og altså diskusjoner og vedtak rundt satsingsområdene for inneværende sesong.
 

Full buss

Etter at Málaga CF etter fjorårssesongen rykket ned fra La Liga og spansk toppserie, gikk medlemstallet i Oso Polar (”Isbjørn”) noe ned, fra 40 til 32. I skrivende stund er Málaga CFs muligheter for nytt opprykk til toppserien, svært gode. Og med ny kontrakt i La Liga, vil automatisk flere bli medlemmer og bli med vår buss til Málaga CFs stadion La Rosaleda i Málaga by for å se spennende seriekamper. Særlig når topplag som Barcelona, Real Madrid og Atlético Madrid kommer som gjester.
I vår faste supporterbuss har vi plass til 55 personer, og inntil 50 av disse plassene ønsker medlemmene i Oso Polar å fylle opp.
 

Sosial tiltak

I tillegg vil supporterklubben i inneværende sesong satse mer på sosiale tiltak overfor medlemmene. Det kan handle om å dra på besøk til andre byer når Málaga CF spiller bortekamper i serien, men også om felles samlinger, for eksempel når viktige fotballkamper vises på tv. Da har Oso Polar-medlemmene tradisjon for å samles på restaurant Sausage Dog i havna i Fuengirola og se kampene sammen der. Hvor mye penger som skal brukes på nye og flere sosiale tiltak, er det styret som skal bestemme.
 

Nye fjes i styret

Det nye styret består av: President Arne Bjørndal og styremedlemmene Peder M. Olsen, Øystein Foss-Simensen, Atle Fugelsnes (leder også Arrangementskomiteen i supporterforeningen) og varamedlem Thomas Holmgren. Etter vedtektsendringene som årsmøtet også enstemmig stemte for, er det styret selv som heretter konstituerer seg selv og fordeler de ulike arbeidsoppgavene.
Økonomien i Oso Polar er også i år god. Det betyr at foreningen arrangerer julebord for medlemmene og ledsagere i slutten av måneden. I tillegg gir foreningen 300 € som ”julegave” til Fuensocial, en ideelle organisasjon i Fuengirola som arbeider blant mennesker med ulike typer handikapp.
Årets årsmøte ble, tradisjonen tro, avsluttet med årsmøtemiddag. 12 medlemmer var påmeldt til årsmøtet.
 

Når trekkfuglene vender tilbake

Mange av Peña Oso Polars medlemmer er i Skandinavia om sommeren. Men vi ønsker å tilbringe kortere eller lenger tid her på kysten i vinterhalvåret – og da handler det ofte om fotball og Málaga CF!
Mange kom tilbake til Fuengirola i år ferdig stekte. Det har vært en fantastisk og varm sommer i Norge. De fleste har nok fått både i pose og sekk. Dvs. sol og varme, regn, storm og stille. Noen har fått for mye av det gode. Kanskje fordi vi lever på nordisk vis på sommeren og ikke tilpasser oss klimaet slik vi gjør i Syden.
De fleste Oso Polares-medlemmene ser frem til fotballkamper med Málaga CF, sosialt samvær, hyggelige aktiviteter, god mat, etc. etc., – ikke minst på våre to «klubbhus»; restaurant Sausage Dog i havna i Fuengirola og restaurant La Chispa ved Feriaplassen i samme by.
Vi har det bra her i Syden uten snø og is, glatte veier og fortau, mørketid og piskende vinterstormer med regn og snødrev (selv om det kan være tøft her også ). Vi lever på en annen måte enn i vinterhalvåret i Norge.
Vi merker det ikke minst på besøkende fra familie, venner og bekjente.
 
For mange er en fotballkamp med Málaga CF et hyggelig innslag, samme om du er her i kortere eller kortere tid. Vi følger Málaga CF og heltene (spillerne ) fra match til match. Vi krysser fingre og tær, biter negler, får opp- og nedturer. Vi får også inn den sydlandske stemningen på hjemmestadion La Rosaleda med den fantastiske hjemmefansen. Og sist, men ikke minst, det sosiale samværet med venner og bekjente, nye medlemmer og besøkende som har kjøp billetter kun til denne ene matchen for å oppleve fotball i Syden. Alt smeltes sammen til en fin opplevelse. Topp!


 
Vi i Pena Oso Polar arbeider hele tiden med å gjøre tilbudet til medlemmer, følgere og alle som vil være med, bedre og bedre. Vi benytter nettet med egen web og Facebook-side, mail, munn- til munnmetoden, røyksignaler, etc. etc.

Det Norske Magasinet er også viktig for Oso Polar for å nå flest mulig med informasjon.

 
Vi vet også mange søker på Google og andre søkermotorer etter informasjoner før de skal på fotballkamp med Málaga CF eller når de skal reise sydover.
De kan også søke direkte på: 
www.penaosopolar.com

www.facebook.com/pena-oso-polar
 
Av Oso Polar. www.penaosopolar.com 
E-post: penaosopolar@gmail.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.