Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fotballklubben Málaga CF i fin flyt: Målet: Rask retur til La Primera

Fotballklubben Málaga CF i fin flyt: Målet: Rask retur til La Primera

Med de to første serierundene unnagjort, har Málaga CF inntatt tabelltoppen i La Liga 123 (andredivisjon). For den norske supporterklubben Oso Polar og alle andre små og store supportere gjelder det at klubben holder stø kurs mot førstedivisjon, la Primera.

Málaga-supporterne gir ikke slipp på drømmen om nytt liv i den øverste spanske fotballdivisjonen i La Liga. Etter ti år sammenhengende i toppdivisjonen Liga Santander, var fjorårssesongen et mareritt. Laget rykket ned og må denne sesongen spille i andredivisjon, eller La Liga 123, som den offisielt heter.
 

God oppslutning – høy stemning

Men drømmene om førstedivisjon lever! Da Málaga CF nylig spilte sin første hjemmekamp for sesongen på La Rosaleda i Málaga by, var stemningen tett og god. Godt over 18.000 var møtt fram på tribunene for å heie laget fram til ekstra innsats.
Etter en sterk opphenting i bortekampen mot CD Lugo i den første serierunden, hadde Málaga CF sikret seg sine tre første poengene denne sesongen. Noe dårligere måtte det ikke bli hjemme på La Rosaleda, krevde supporterne.
Etter 81. minutters spill kom det etterlengtede målet, og La Rosaleda eksploderte. Resultatet holdt seg, og dermed ble det tabelltopp på Málaga CF. Nå venter nye oppgjør både borte og hjemme. Målet for supporterne er klart: Nytt opprykk til toppdivisjonen!
Offisiell supporterklubb
Peña Malaguista de Noruega ”Oso Polar” er offisiell supporterklubb for Málaga CF (Oso Polar betyr for øvrig ”Isbjørn” på norsk). Vi er tett oppunder 40 medlemmer denne sesongen og disponerer like mange årskort til La Rosaleda, Málaga CFs hjemmestadion.
Som fullverdig medlem har du fri tilgang til å se samtlige av Málagas hjemmekamper. For ikke-medlemmer er det fullt mulig å bli med på kamp og benytte det vi måtte ha av ledige seter på stadion. På grunn av vår status som offisiell supporterklubb, har Oso Polar også enkel tilgang til å få kjøpt ekstrabilletter til kampene direkte fra klubben. Vi arrangerer også organisert busstransport fra Feria-plassen i Fuengirola til hjemmestadion i Málaga med retur etter kampen.
 

Bli med på kamp!

Det siste året har supporterklubben hatt en sterk økning i salg av billetter til særlig norske og svenske gjester som har ønsket å se og oppleve spansk fotball sammen med Oso Polar. Selv om laget denne sesongen spiller i andredivisjon, er fortsatt interessen for å dra på kamp stor.
I tillegg til samlinger på restaurant La Chispa i Fuengirola (like ved Feria-plassen) i forbindelse med hjemmekampene og før bussavgang til La Rosaleda, har Oso Polar også arrangert flere samlinger på restaurant Sausage Dog i fritidsbåthavna i byen der bortekampene vises på tv. Her har det også noen ganger også vært arrangert quiz og andre innslag når Málaga CF spiller bortekamper.
 
Interesserte som vil bli med på kamp, kan ta kontakt med Oso Polar på e-post: penaosopolar@gmail.com
Om ikke klubber som Barcelona, Real Madrid og Atlético Madrid kommer til byen for å spille seriekamper denne sesongen, venter en rekke andre spennende kamper med lag som Mallorca, Las Palmas, Real Sporting, RC Deportivo, Tenerife, Numancia, Osasuna, Granada, Cádiz og Córdoba.
 
Av Oso Polar

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.