Månedsmagasinet på Costa del Sol
Andalucía Valderrama Masters

Sergio García er for andre året på rad stolt vert for Andalucía Valderrama Masters

Den tredje utgaven av Andalucía Valderrama Masters skytes i gang den 19. oktober. Turneringen varer til 22. oktober, og sponses av Fundación Sergio García samt Junta de Andalucía.
Det er den siste Europa Tour på europeisk grunn, innen turen går videre til Kina, Tyrkia, Sør-Afrika og Dubai.
 
Særlig er det mange som gleder seg til å se den baskiske spilleren Jon Rham, som vil gjøre sin første profesjonelle debut på spansk jord i denne turneringen. Det er kun litt mer enn et år siden at Rham hadde sin egentlige profesjonelle debut, da han hadde Europa Tour-seier i juli, hvor han vant Dubai Duty Free Irish Open med seks slag. Umiddelbart deretter dro han til Valderrama for å trene til turneringen i oktober.
”Min første runde på Valderrama var for fem år siden, da jeg spilte Sotogrande Cup. Det var en annerledes opplevelse, da mitt spill har endret seg mye siden da,” forteller Rham.
”Valderrama er en av de beste baner jeg har spilt. Den er visuelt flott og virkelig velholdt. Og så behøver en golfbane ikke å være lang for å være utfordrende. Jeg synes at Valderrama er meget spennende og en god test,” sier Rham.
Få spillere har klatret så hurtig opp rangstigen som Rham, som for tiden ligger som nr. fem på verdensrangeringslisten.
”Jeg ser frem til å spille Andalucía Valderrama Masters foran mitt ”hjemme-publikum”, og jeg vil gjøre mitt beste for å gi dem et godt show.”
 
Sergio García selv gleder seg også til å besøke Valderrama, som er en helt spesiell bane for ham: ”Valderrama er full av gode minner for meg – selvfølgelig var det beste minnet da jeg endelig vant Andalucía Masters i 2011. Det er en av mine favorittbaner, en av de beste i verden, og jeg nyter alltid å spille der.”
 
Det er nå andre året på rad at García er vert for et European Tour arrangement på Valderrama. Han opprettet veldedighetsorganisasjonen i 2002, med det formål å inkludere økonomisk utfordrete barn og unge bl.a. gjennom sporten som en gratis fritidsaktivitet.
 
Andalucía Valderrama Masters finner sted 19. – 22. oktober. Billetter kan kjøpes på: www.andaluciavalderramamasters.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.