Månedsmagasinet på Costa del Sol
Alevante Restaurant og Beach Bar i Marbella Marina

Alevante Restaurant og Beach Bar i Marbella Marina

Alevante er en elegant og innbydende restaurant, som ligger i første etasje på Real Club Marítimo i marinaen, med en fantastisk utsikt og en summende atmosfære.
Restauranten er kommet under ny ledelse, så den er nå en del av den verdensberømte Beckett’s Marbella–familien og komplimenterer den fantastiske Marbella Marina.
Med en moderne og kreativ meny kan du nyte lekre retter, inspirert av reiser i hele verden, fra soloppgang til solnedgang. Kjent for smak og presentasjon, samt en fantastisk service – restaurant Alevante går hele veien for å gi deg en uforglemmelig middag på havnesiden.
Dekorasjonen og utsikten er ganske enkelt spektakulær, og med levende musikk hver søndag, er det så absolutt et av de nyeste ’in’ stedene, og absolutt verdt et besøk.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.