Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málaga by er blitt mer populært for kjøpere som ønsker seg et ferie hjem

Málaga by er blitt mer populært for kjøpere som ønsker seg et ferie hjem

WEB shutterstock 268524176
Eiendomssektoren rapporterer om en ny profil av eiendoms kjøpere i Málaga; det er nesten like mange utlendinger som spanjoler, de er over 55, og alle har god økonomi. Det historiske senteret og La Málagueta er de distriktene som er mest attraktive blant de potensielle kjøperne.
Eiendomsmeglere forteller at Málaga er blitt mer populært som turistdestinasjon de senere år, dette takket være en trafikkfri bysenter, museumstilbudene, det økte antall av cruiseanløp til havnen, og den velkjente gastronomien. Kjøperne foretrekker en urban setting med gode transporttilbud, tjenester og fritidsaktiviteter fremfor sol og strand.
Om lag 60 prosent av kundene som er på jakt etter et andre hjem er utlendinger, hovedsakelig fra Sentral-Europa og Skandinavia, ifølge Mario Garnica i et intervju med Sur in English.
 
 
Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.