Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
 
GOLF 1
 
 
Endelig mulighet for golf på Club la Santa
Sportsferieresortet Club la Santa har utallige tilbud på forskjellige sportsgrener, men de siste årene har det manglet noe. Resortet blir benyttet av både profesjonelle sportsutøvere og ferierende gjester som vil kombinere avslapping med sport. Men i de siste årene har det ikke vært mulig å dyrke golf. Den muligheten finnes nå, for selv om det ikke er anlagt en 18-hulls golfbane på feriestedet, kan man likevel trene både lange og korte slag. Huxley Golf Andalucía har hatt ansvaret for å bygge en stor putting green og en driving range. Begge er laget av kunstgress, så de ikke krever særlig vedlikehold.
«Golfen har manglet på Club la Santa, så det gleder meg at de har valgt å investere i disse treningsfasilitetene som kan benyttes når man er på ferie på Lanzarote,» sier Lars Aarup som er distributør for det engelske firmaet Huxley som produserer og lever putting greens og driving ranges i kunstgress.
«Det betyr at man kan spille, uansett hvordan været er, og man kan få øvd mange slag på kort tid. Jo mer tilpass man føler seg på golfbanen, desto mer glede får man ved å spille golf, og det kan en putting green og en driving range hjelpe til med,» sier Lars Aarup.
«Og så er det jo en god løsning for en familie der mannen kanskje er svært golfinteressert, at han kan ta med konen og barna til Club la Santa der de kan ligge ved poolen eller dyrke sport, mens han trener sine golfslag.»
 
 
GOLF 2
 
Også på Costa del Sol
Putting greenen på Club la Santa åpner 1. april og er 60 meter lang og 14 meter bred, og det gjør den til den største i Europa. I tillegg til at Lars Aarup arbeider på Kanariøyene, samarbeider han også med 19 golfklubber på Costa del Sol der han enten har bygget putting greens, driving ranges og matter til tee-steder eller der han er i ferd med å gjøre det.
«Noen tee-steder ligger i skyggen, og der egner ikke gresset seg alltid til å drive fra, så der kan man få en matte i kunstgress som ikke blir slitt eller som krever vedlikehold, og så krever golfklubbene ofte en putting green som ikke skal vannes og klippes,» sier Lars Aarup som kom til Spania for seks år siden.
Innen han kom til Sør-Spania, konstruerte han golftreningsfasiliteter i Danmark i 15 år for Huxley, og det gav ham mot til å forsøke seg i Spania også. Og selv om han bare har vært i gang i ett år, har løsningene hans blitt tatt godt imot.
«Jeg møter stor tilfredshet med det jeg har gjort, og jeg har hørt fra forskjellige mennesker som har snakket sammen at de har en god fornemmelse ved å trene på kunstgresset. Mange forteller det også videre til venner og bekjente, og det er noe av det som driver meg, for jeg brenner også selv for golf og utviklingen av mitt eget spill,» forteller Lars Aarup.
Putting greenen kan man få i forskjellige nivåer og med forskjellige utfordringer, så man kan øve bunkerslag, roughslag og chipslag, i tillegg til at det er mange muligheter for forskjellige driving ranges. Begge deler leveres til både private og virksomheter i Andalucía og på Kanariøyene.
Du kan kontakte Lars Aarup på tlf.: +34 635 29 44 77 eller laa@huxleygolf.es eller lese mer på www.huxleygolf.es.
Av Kasper Ellesøe, kasper@norrbom.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet