Månedsmagasinet på Costa del Sol
Kiropraktor feirer 25 års jubileum

Kiropraktor feirer 25 års jubileum

Vi har alle våre skavanker, store som små. En Panodil kan dessverre ikke alltid kurere smerten langsiktig. Smerten lindres i kortere perioder, men så kommer den tillbake igjen. Smerte kan skape irritasjon og plager i hverdagen, som hos en del kan gå utover både arbeidet og det sosiale livet. Nå finnes det heldigvis en løsning takket være en dyktig behandler som Mogens Dahl.
Han var den første kiropraktoren i Andalucía og nå feirer han 25 års jubileum. Klinikken Centro Quiropráctico har hatt 25 framgangsrike år i Fuengirola, og hele 60 prosent av pasientene er spanjoler. Da Mogens Dahl etablerte klinikken, regnet han med at pasientgruppen i hovedsak ville bestå av skandinaver og engelskmenn, men ryktet om den nye behandlingsformen spredde seg sakte og sikkert fra munn til munn. Idag kommer pasientene langveisfra for å få behandling hos Mogens Dahl som i løpet av årene avanserte innenfor kiropraktikken. ”Mennesker kan ikke gå inn, men de kan gå ut igjen”, forteller Dahl.
Mogens Dahl kom til Spania i 1987. Han var 35 år og hadde gnisten og personligheten som krevdes for å slå igjennom på et helt nytt marked. Og det må man si den erfarne kiropraktoren virkelig har lykkes med.
Mogens Dahl feirer 25 års jubileum som kiropraktor i Spania, samt 30 års jubileum som kiropraktor 24 november. Jubileet finner sted på klinikken i Fuengirola med åpent hus mellom kl. 12.00–15.00.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.