Månedsmagasinet på Costa del Sol
DnB NOR Private Banking Luxembourg setter fokus på formuesforvaltning

DnB NOR Private Banking Luxembourg setter fokus på formuesforvaltning

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email


Onsdag 25. november avholder DnB NOR Luxembourg seminar på Hotel Don Carlos i Marbella. Seminaret starter kl. 19.30 og omhandler formuesforvaltning nå og framover, og alle nordmenn er velkommen.
Seminaret innledes av Håkon Hansen som er bankdirektør for DNB NOR Private Banking i Luxembourg. Deretter overtar investeringsdirektør Trym Riksen fra DnB NOR Private Banking i Norge. Han har stor erfaring med forvaltning av aksjer og hedgefond. Han vil gi en grundig gjennomgang av de investeringsmuligheter som DnB NOR tilbyr sine kunder både i Norge og i Sør-Spania. I tillegg vil det være fire rådgivere til stede som kan besvare kundenes spørsmål etter seminaret.
I mars i år anbefalte DnB NOR sine kunder å investere i aksjer, og formålet med seminaret er å besvare kundenes spørsmål om hvorvidt det også framover er en interessant investeringsmulighet. Trym Riksen forteller at den nevnte formen for formuesforvaltning basert på investering i aksjer som ble introdusert i vår, har blitt godt mottatt i Norge. De første 3-4 ukene ble det tegnet aksjer for mer enn en halv milliard kroner.
– Investering og formuesforvaltning er områder hvor både våre eksisterende og potensielle kunder har bruk for grundig rådgivning samt mulighet for å få svar på de tvilsspørsmålene de har. Derfor holder vi dette seminaret onsdag 25. november seminaret i Marbella. Det er vår prioritet å være i tett kontakt med nordmenn på Costa del Sol og gi dem den service og rådgivning som de har bruk for, sier Trym Riksen.
– Vi er svært profesjonelle og kompetente innenfor formuesforvaltning, og nettopp disse karakteristika er viktige når man som nordmann i Spania skal planlegge sine investeringer på lengre sikt. Gjennom vårt seminar er vi i stand til å skape et tett bånd med våre kunder, hvilket ofte kan være vanskelig når man ikke er fysisk representert i Spania. Men med våre mange arrangementer her på Costa del Sol er vi i stand til å holde fast på den tette relasjonen med våre kunder. Vi har stort kjennskap til juridiske forhold i Spania, og fordi vi er en norsk bank kan vi dessuten hjelpe våre kunder med de kulturelle og språklige utfordringene man kan ha når man bor i utlandet, fortsetter Trym.
Etter seminaret vil de frammøtte ha mulighet for å møte en av representantene fra DnB NOR og få svar på spørsmål om investeringer og formuesforvaltning. DnB NOR vil også framover avholde seminarer i Spania.
– Det er viktig at vi hele tiden er i kontakt med det norske publikumet på Costa del Sol. Leserne av Det Norske Magasinet må svært gjerne henvende seg til oss med ønsker om framtidige emner, for selv om vi vet hva som beveger seg på investeringsmarkedet og kan tilby våre kunder et bredt utvalg av løsninger, kan det være andre områder som kundene synes er viktige. Når alt kommer til alt er det jo vårt mål at nordmenn på Costa del Sol føler at vi som bank setter deres interesser i første rekke og finner den mest optimale løsningen både i dag og i framtiden, avrunder Trym.

For ytterligere informasjon om DnB NOR, se www.dnbnor.lu eller ring +352 45 49 45 1.

Av Louise Kathrine Pedersen

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet