Månedsmagasinet på Costa del Sol

Påmelding åpen – padelturnering til inntekt for Cudeca

28. og 29. september arrangerer Mijas den første årgangen av padelturneringen Todos con Cudeca (Alle med Cudeca). Turneringen som er en veldedighetsturnering hvor inntektene i sin helhet går til Cudeca, vil bli arrangert på padelklubben Raquetas Mijas. Klubben har ti… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Marbella vil forbedre innbyggertjenester

Det pågår en betydelig offentlig restrukturering i Marbella, hvor kommunen nå vil bruke hele sin store eiendom i sentrum på Calle Alonso de Bazán. Avdeling for byplanlegging skal utvides, samtidig som det blir et nytt innbyggertjenestekontor på gateplan. «Byen og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny park på vei i Rincón de la Victoria

Rincón de la Victoria vil gjøre alvor av planene om å lage et nytt stort parkområde på 90 000 kvadratmeter. Det er et gammelt prosjekt som nå blåses nytt liv i, med et utvidet budsjett på 4,7 millioner euro. Miguel… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Vil vi ta toget til Estepona?

Alle er enige, men ingen har løsningen. Det er resultatet av sommerens såkalte ‘historiske’ møte på Costa del Sol. For første gang noensinne lyktes det nemlig å samle det spanske trafikkdepartementet, Junta de Andalucía, Málaga-provinsens fylkesråd og ordførerne fra samtlige… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

IKKE GÅ GLIPP AV OKTOBERS LANDSBYFESTER

Høsten er årstiden for noen av de beste og mest livlige landsbyfestene her i Sør-Spania. Avlingen er innhøstet, dyrene slaktet, vindruene presset og villsoppen begynner å titte frem. Hva mer kan man så gjøre, enn å feste!?! Om man bare… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

MARRAKECH – en av de fineste byene i Marokko

Marrakech, som er en av de fineste byene i Marokko, ligger nærmere Málaga enn Barcelona, så det er ikke så langt ned dit. Byen kan greit besøkes på en langhelg og er virkelig verdt et besøk. Alt er annerledes og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Den enarmede katedral i Málaga

Katedralens offisielle navn er Nuestra Señora de la Encarnación, men på folkemunne er den bare kjent som ”la Manquita” – den enarmede, grunnet kirkens ene tårn, som gjør det klart og tydelig at det andre mangler. Legenden forteller at de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Pirattaxi med passasjerer i 220 km/t politiflukt

I over 200 km/t, med lysene avslått og med passasjerer om bord. Dette er flukten som en uautorisert taxisjåfør etter sigende utførte med lokalpolitiet i hælene fra Málaga flyplass til Fuengirola. Det hele begynte rundt kl. 02.00 sist torsdag, da… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Restaurant kjellerbod omgjort til Airbnb i Benalmádena

I følge de nye forskriftene, skal turistboliger blant annet ha separat inngang, noe som  byplanforvaltningene mener at 80 % av turistleilighetene som har vært registrert i Málaga-provinsen siden februar, ikke lever opp til. Og til tross for det nye regelverket, fortsetter… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solen skinner på Solkystens boligmarked

Med oss har vi fire skandinaviske eiendomsmeglere som jobber i tre forskjellige områder og med ganske forskjellige kundetyper. Tross dette har alle samme syn på boligmarkedet: alt blir litt dyrere, men også litt bedre i fremtiden. Etterspørselen blir derimot neppe mindre. De lokale meglerne kjemper nemlig en daglig kamp for å finne boliger til de […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.