Månedsmagasinet på Costa del Sol

Eiendomsmarkedet på Costa del Sol

Vi nærmer oss andre halvdel av 2024, og eiendomsmarkedet på Costa del Sol fortsetter å blomstre. Regionen har lenge vært kjent for sin tiltrekningskraft på internasjonale kjøpere, spesielt fra Nord-Europa, og er fortsatt en hot spot for eiendomsinvesteringer. Det er… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kokain forbrukes som aldri før

Forbruket av kokain i Málaga-provinsen har steget med 41 prosent over de siste fem årene. Dette konkluderer det spanske nasjonalpolitiet og helsevesenet i en ny rapport. “I de siste årene har det kommet mer kokain til landet enn noensinne. Samtidig… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Stort forretningsprosjekt på vippen

For 13 år siden ble det presentert som et av Málaga-provinsens største forretningsprosjekter, men nå er det tvilsomt om det overhodet blir noe av. De to store selskapene og de private investorene bak en ny bedriftspark holder nemlig på å… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Totalstopp på A-7 p.g.a. stor trafikkulykke

Kl. 04.40 på onsdag morgen skjedde det en trafikkulykke hvor flere biler var innblandet på motorvei A-7 kilometer 1017, på høyde med Fuengirola i retning Marbella. Ulykken skyltes en bil som kjørte i motsatt kjøreretning, og som forårsaket en kollisjon… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Olivenoljen går mot normale priser

I fjor gikk olivenoljeforbruket i Spania ned med mer enn 20 % etter en fordobling av prisene for det ‘flytende gullet’. Dette skyltes mest ubalansen mellom den høye etterspørselen og det lave tilbudet grunnet mangelen på regn. Men nå forutser supermarkedene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Luksusferieleie opp 30 % i Solkystens Gylne Triangel

Luksus er ‘in’. Den administrerende direktøren for luksusutleiebyrået Pure Living Properties, Javier Nieto, bekrefter til pressen at deres antall reservasjoner for denne type innkvartering i Solkystens såkalte Gylne Triangel har øket med 30 % i løpet av de siste tolv… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.