Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nikki Beach – en eksotisk strandklubb og gourmetrestaurant for alle som liker litt ekstra

Nikki Beach – en eksotisk strandklubb og gourmetrestaurant for alle som liker litt ekstra

Del

Nikki Beach er kjent over hele verden for å være stedet der jetsettet utfolder seg med dyre middager, sjampanje i overflod, fest, farger og underholdning i særklasse. Her møter man en arabisk sjeik, en kjent skuespiller eller en fotballspiller i verdensklasse. Men hvorfor er Nikki Beach så attraktiv for jetsettet? Nikki Beach-konseptet startet med den første strandklubben i Miami i USA i 1998. Med utgangspunkt i å tilby gjestene et eksotisk, men avslappet miljø med et høyt kvalitetsnivå og en service man ikke finner mange andre steder, har Nikki Beach i dag forvandlet seg til jetsettets favorittstrandklubb, og har man mange penger og meye tid, kan man dra på rundtur og besøke den ene Nikki Beach etter den andre – på Mallorca, Ibiza, i Marrakech, Phuket, Miami, St. Barth, Cabo San Lucas og i St. Tropez, og selvfølgelig her i Marbella der Nikki Beach i år kan feire 10 års jubileum.

Nikki Beach for alle
Men Nikki Beach er langt fra bare for jetsettet og er ikke bare fest og farger. Det er også en gastronomisk opplevelse litt utover det vanlige, noe som særlig vises på Nikki Beach svært varierte meny. Og man behøver slett ikke være millionær for å spise en deilig lunsj eller nyte en herlig middag, slappe av i baren med en av de eksotiske drinkene på Nikki Beach i Marbella. Denne sesongen har man nemlig tilpasset strandklubbens konsept slik at klubben ikke bare assosieres med et in-sted for de unge og rike, der musikken pumper ut og inn i sene nattetimer. Nå kan også barnefamilier og det grå pantere nyte den deilige strandklubben. Den svenske DJ´en Mario forteller at musikken er tonet litt ned – i hvert fall om dagen.
”Før spilte vi mer party-musikk, men nå legger vi vekt på blidere remix og glad loungemusikk som alle liker. Nå ser vi alle aldersgrupper utfolde seg på dansegulvet, og det er praktfullt,” forteller Mario som har vært DJ på Nikki Beach i Marbella de siste åtte årene.

Kjøkken med globale oppskrifter
En lunsj på Nikki Beach er en opplevelse i seg selv. Vi valgte den eksotiske menyen med delikatesser som sushi, en sexy salat, en frisk og lekker torskeanretning med lilla potetmos, oksemørbrad med babypoteter, foie gras og Oporto-saus og en desserttallerken ”sexy lek” med små smaksprøver av de forskjellige dessertene, og vi ble mette og nøt hvordan våre smaksløker ble pirret. Dette er én mulighet. Du kan også velge en lekker salat, litt fra grillen, rawfood, sandwiches, kjøtt eller fisk og avslutte med en av de andre, lekre og spennende dessertene.
Restauranten holder åpent til lunsj hver dag og dessuten har restauranten også åpent til middag torsdag, fredag og lørdag da kjøkkenet stenger ved midnatt 24.
Menyen er lik for alle Nikki Beach-strandklubbene rundt om i verden, og oppskriftene er utarbeidet i samarbeid mellom alle strandklubbenes kokker før hver sesong begynner.

Et tiår på den sørspanske kysten
I år har Nikki Beach i Marbella som tidligere nevnt tiårsjubileum, og det feires med helt spesielle events i løpet av sommeren. Åpningsfesten ”The White Party”, ble i år igjen en stor suksess – ”the best ever”. Den største festen – Nikki Beachs tiårsjubileum – ble feiret 5. juli, men også resten av sommeren byr på et spennende program med blant annet Champagne World Tour som byr på sjampanje på en unik og annerledes måte, What Women Want, et must for moteentusiaster der de nyeste kreasjoner fra internasjonalt kjente designere vises fram. Sommeren byr også på eksotiske sambarytmer med Brazilian Party der alt fra mat, drikkevarer og danseshow danner rammene om en kveld i Rio de Janeiros tegn. Sommersesongen rundes av med 2013 Red Season Closing Party 29. september.
Hver søndag er Amazing Sunday – trolig det mest populære arrangement på Nikki Beach. Musikken starter allerede fra kl. 13, og de neste tre til fire timene kan gjestene nyte de store solsengene, stranden, en jordbær-mojito eller en deilig lunsj i skyggen mens man slappes av med venner, familien og barna. Ved firetiden skrues musikken opp, og så fortsetter festlighetene fram til sent på kvelden. Det er også underholdning hele dagen både for de store og små.
Se hele sommerprogrammet på www.nikkibeach.com/marbella. For bordreservasjon, ring tlf.: +34 952 836 239.

Av Louise Kathrine Pedersen & Mugge Fischer

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.