Månedsmagasinet på Costa del Sol

På tide å kjøpe billetter til SYMPHONIC av Café del Mundo

Nok en gang er det mulig å oppleve flamencogitaristene Jan Pascal og Alexander Kilian fra Café del Mundo i konsert. Denne gangen skjer det i Nerja, hvor de spiller sitt eget verk SYMPHONIC sammen med Málaga-provinsens ungdomsorkester, JOPMA. Den tyske… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Lerretsbilde: Fra minner til mesterverk – slik får du det perfekte resultatet

Har du noen gang tenkt på å ha gode minner som kunstverk som pryder veggene dine? Lerretsbilder er en stadig mer populær måte å gjøre nettopp det på. Nå kan bilder gjengis på lerret med enestående skarphet og fargegjengivelse takket være moderne trykketeknikker og materialer. Denne korte artikkelen vil se nærmere på hva et lerretsbilde […]

Verdens beste triatleter samles i Torremolinos

5000 triatlonveteraner og verdenseliten er samlet i Torremolinos i helgen nårbyen er vertskap for den siste delen av årets World Triathlon Championship.Det er selvsagt stort søkelys på de beste triatletene som kjemper om totalmesterskapet, men både lokal og internasjonal presse… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkysten trenger 12 000 nye boliger årlig

«Situasjonen er vanskelig og blir enda verre.» Så tydelig lyder konklusjonene til det internasjonalt kjente eiendomskonsulentfirmaet Savills. I sin siste rapport konkluderer de at Málaga by og Costa del Sol til sammen trenger bygging av 12 000 nye boliger per… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

De beste spanske vinene – høsten 2024

Det er ikke lett å være en vinmaker i dagens globale marked. Konkurransen er større enn noensinne, og nye produsenter popper stadig opp på steder på kloden hvor vindyrking før ble ansett som umulig. Selv om vinverdenen er bekymret over… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Uværet som satte Málaga ut av spill

Klokken ett om ettermiddagen ble dag til natt da kullsvarte skyer drev inn over Málaga og himmelen åpnet seg. Det var 14. november 1989. Denne tirsdagen for 35 år siden ble gatene gjort om til elver, biler ble skylt ut… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Lovpålagte dokumenter og utstyr når du kjører i Spania

Som i mange andre land er det en rekke dokumenter og utstyr som er nødvendig for å oppfylle juridiske forpliktelser og praktiske nødvendigheter i tillegg til å sikre et smidig samspill med myndighetene og være forberedt på eventuelle nødsituasjoner. Det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ville Vesten – Mini Holywood i Almeria

Noen løper med tunge støvler i etasjen over oss. Vi hører et skudd, deretter et skrik, før ytterligere et skudd blir avfyrt. En død kvinne kommer ramlende ned trappen bak oss… Skudd-dramaet finner sted i en saloon i Mini-Holywood som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Samhain – I Spania feires de døde lenge før Halloween

Selv om varmen henger ved, banker mørkets årstid på døren og nettene blir lengre. Vi nærmer oss det vi kaller Allehelgensdag, dagen da vi minnes våre døde som med feiringer som starter allerede kvelden før (Noche de los Muertos) som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ulovlig kjempehotell i Cabo De Gata skal rives

Junta de Andalucía har nå satt en dato for riving av det meget kontroversielle El Algarrobico-hotellet i naturparken Cabo de Gata-Nijar i Almería-provinsen. Den enorme konstruksjonen på 24 etasjer med 411 rom som ligger i hjertet av naturparken, har stått… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

34 % av Málagas innbyggere lever under fattigdomsgrensen

Málaga-provinsens økonomiske vekst i de siste årene har overgått både den andalusiske og den spanske vekstraten, men langt fra alle innbyggerne nyter denne velstanden. Det andalusiske nettverket for bekjempelse av fattigdom og sosial ekskludering (EAPN-A) har denne uken presentert sin… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt fra DEN NORSKE SKOLEN – oktober 2024

Jeg og de andre Fra skolestart og helt frem til høstferien har alltid Den Norske Skolen, Málaga aktiviteter tilrettelagt for at elevene skal finne vennskap og trygghet i læringsmiljøet sitt. I denne perioden i år har det vært mange sosiale turer gruppevis og for hele skolen.Bli med på tur: Caminito del Rey Elevene på 7. […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.