Månedsmagasinet på Costa del Sol

Gammelt hotell blir til nye nomade-leiligheter

Det er mye historie og nostalgi tilknyttet Hotel Los Alamos i Torremolinos – et av Solkystens eldste hoteller som tok imot de første gjestene på begynnelsen av 1960-tallet.  Ved utgangen av 2025 vil det gamle hotellet ta imot de første digitale… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Torremolinos’ Europride kandidatur får gode poeng

Torremolinos setter alt inn for å få tildelt vertskapet for Europride 2027. Det er Europas største festival for homoseksuelle, og Torremolinos kjemper mot Torino, Vilnius i Litauen og Gloucestershire i England om vertskapet.  “Oppbakkingen fra alle kanter er fantastisk. Spesielt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Cartagena – en spennende historisk by

Cartagena ligger på det sørøstligste hjørnet av Spania i Murcia-provinsen, og i denne byen høres historiens vingesus overalt. Byen ble grunnlagt av fønikerne og oppkalt etter deres viktigste by, Karthago. Fønikerne ble lokket av ryktene om de rike sølvgruvene i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Forbyr turistboliger uten separat inngang og tjenester

Torremolinos ordfører, Margarita del Cid, vet at turismen er en industri som byen lever av, men samtidig har kommunen kunngjort en plan som søker å lette tilgangen til boliger for innbyggerne. Handlingsstrategien kalles Vivir Torremolinos og inkluderer et tiltak rettet mot ferieregulering. Del… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

«Alle narkobandene er til stede på Costa del Sol»

Narkotikasmuglingen i Sør-Spania er på sitt høyeste nivå. «I løpet av det siste tiåret har de to store hasj- og kokainproduksjonsområdene mangedoblet sin produksjonskapasitet», uttaler generalløytnanten for Guardia Civil, Manuel Llamas. Han refererer til landene Marokko og Columbia, men alle… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kjente norske artister til Marbella Arena i august

Arrangementet Fiesta er en ny festival som bringer den beste musikken til «de vakreste og mest levende stedene på jorden» og den aller første festivalen skjer i tyrefektningsarenaen i Puerto Banús fra den 7. til 11. august. Den fem dagers… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sjømennenes og fiskernes skytshelgen feires

Hvis om du vil oppleve en helt spesiell og veldig fin spansk helgenfeiring, så sett et kryss i kalenderen på tirsdag neste uke. Den 16. juli hedres nemlig La Virgen del Carmen – sjømennenes og fiskernes skytshelgen. Dette gjøres på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.