Månedsmagasinet på Costa del Sol

Hvor finnes Malaga-provinsens beste iskrem?

(En kjølig, subjektiv og smakfull guide) Med den hete sommervarmen vi opplever for tiden, er det vel ikke så rart at iskrem er en yndlingsrett for både lokale og turister av alle aldre. Som i resten av verden, er de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

De katolske monarker

I den spanske historien finnes det ingen personligheter som er så berømte og omtalte som Isabel og Fernando – Los Reyes Católicos. Med sine sterke personligheter og dypt religiøse tro forente de fem selvstendige stater og la grunnlaget til det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

SPANSKUNDERVISNING: PÅ STRANDEN

Nå er det for alvor blitt sommer, og dagene er garantert HETE. Så hva er bedre å bedrive ferien eller helgene med, enn en strandtur? Her får du litt hjelp i tilfelle du skulle trenge å stille noen spørsmål om de praktiske forholdene på dagen din med sand, sol og hav. Hvor mye koster en […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.