Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nytt slankemiddel på apotekene

Det er stadig nesten umulig å få tak i Novo Nordisks suksessfulle slankemiddel, Ozempic, på spanske apoteker. Det store etterslepet oppveies mulig nå med produktet Mounjaro som kommer på apotekernes hyller fra mandag 1. juli. Det nye slankemiddelet kommer fra… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Grønt lys for ny byggeboom

Presidenten for Junta de Andalucía oppfordrer nå de andalusiske kommunene til å utstede nye byggetillatelser. Under sin tale i det andalusiske parlamentet vurderte Juanma Moreno at regionen har et etterslep på tusenvis av boliger. “I de siste årene har det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny støykontroll på motorveier i Torremolinos og Marbella

Verdens helseorganisasjon (WHO) klassifiserer støy som all støyforurensing over 65 dB på dagtid og 55 dB om natten, på skoler samt sykehus eller andre følsomme steder. Veitrafikken er ansvarlig for 80 % av den overflødige støyen i urbane strøk, og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Hotell- og restaurantrester skal mette 40 000 innbyggere

Málaga går ikke av på datoen heter et nytt program som provinsrådet holder på å opprette for å forsikre at overskuddsmaten i provinsen ikke vil gå til spille, men vil kunne gi mat til opptil 40 000 sårbare innbyggere. På… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Mercedes-Benz + Málaga = sant

Mercedes-Benz skal åpne et nytt kontor i Málaga. Det nye kontoret som vil ligge på Calle Larios 4, åpner på torsdag 4. juli og blir et teknologisk knutepunkt som spesialiserer seg på tekniske tjenester. Kontoret kommer til å sysselsette 60… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Det er ikke bare bryster

De brede stendene på den sørspanske kysten er berømte og beryktet for de vakre kvinnene som gjerne lufter brystene under solen. Denne toppløse badestilen har blitt normen i stedet for unntaket for mange spanske señoritas. En del av forklaringen på toppløstrenden finnes i klimaet, men det gjemmer seg også en unik historie bak de manglende […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.