Månedsmagasinet på Costa del Sol
ARILDS CORNER: Strålende sesongstart

ARILDS CORNER: Strålende sesongstart

Málaga FC har startet sesongen meget bra med seire og uavgjorte matcher, slik at de er med i den øvre del av tabellen.

Nå har alvoret slått inn med skader, tap og harde matcher hvor nye, yngre spillere blir kastet inn fra spillerstallen og akademiet. Nå får vi se hva som bor i spillerne, trenerteam, legeteam etc. som skal holde hjulene i gang og bringe laget opp og frem.

Sesongen har også begynt fantastisk på La Rosaleda

Utsolgt fra første kamp! Fullt hus med topp stemning og med de fantastiske málaguistas i spissen, blir våre helter heiet frem med massiv entusiasme.

Dette blir moro og hektisk utover i sesongen.

Og Peña Oso Polar?

Vi har også begynt sesongen meget bra.

Ledelsen har jobbet hardt gjennom sommeren. Vi har beholdt våre faste, gode plasser og i tillegg har vi fått tildelt og kjøpt 20 nye årskort. Det er det ikke mange offisielle supporterklubber som har fått til i heksegryta for å få kjøpe årskort. Men vi greide det med tålmodighet og hardt arbeid.

Vi har også fått flere medlemmer som har kjøpt årskort, og dermed har vi flere billetter å tilby gjester og besøkende. De får ‘låne’ billettene som ikke blir benyttet av medlemmene. Vi har jo medlemmer fra mange land som bor og jobber andre steder i verden og som ikke alltid er på Solkysten. Dette har medført at vår økonomi er på vei oppover etter pandemien.

Vi har også inngått avtale med et busselskap om transport til og fra hjemmekampene.

Så nå møtes vi igjen på La Chispa. Buss til vår faste Pit-Stop i Málaga, Matiricos. Kamp på La Rosaleda og buss tilbake til Fuengirola. Topp!

Som dere skjønner, er det fullt trøkk. Noen snakker også om å reise til noen bortekamper. Vi får se. Nå følger vi intenst med våre helter, kamp for kamp, og ser frem til en spennende sesong som først avsluttes til våren 2025.

Vamos Málaga!

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.