Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

F LOS VIKINGOS VINDERE IMG 0196

Mijas, Olivos
Endelig er Los Vikingos igang etter en sommer i Norge med mye vær. Los Vikingos er golfklubben for nordmenn som bor på Costa del Sol i vinterhalvåret. Vi var 35 spillere på Mijas, Olivos søndag 25. september 2016. Det var fantastisk vær og 25 grader. Alltid hyggelig å møte ungdommen til dyst.
Los Olivos er ifølge nettsiden en bane for spillere som er begavet med høye tekniske ferdigheter og presisjon i spillet. Altså, en bane som passer perfekt for Los Vikingos medlemmene☺.
Resultatene varierte mye, slik det blir når vi spiller på utfordrende baner.
Gruppe 1: 0-18,7 HCP: 1 Jan Nybø 33 poeng, 2 Vidar Trondsen 32 poeng, 3 Kåre Underhaug 32 poeng.
Gruppe 2: 18,8-27,9 HCP: 1 Elin Nicolaisen 36 poeng, 2 Rigmor B. Bardoff 31 poeng, 3 Svein Andersen 29 poeng.
Gruppe 3: 28,0-36,0 HCP: 1 Jack Rist 32 poeng, 2 Mona Johansen 28 poeng, 3 Per Kierulf 27 poeng.
Nærmest flagget:
Hull 3: Jan Bardoff og Elin Nicolaisen, Hull 6: Sina Underhaug, Hull14: Odd Evensen og Beate Istad,
Hull 16: Helge Olsen og Sina Underhaug.
Los Vikingos har egen hjemmeside: www.losvikingos.net.
Neste turnering er søndag 9 oktober på Valle Romano.

______

IMG 4326

Fornyelse på Miraflores

En smilende betjening med cava og snacks møtte gjestene som hadde bestilt bord til åpningen av den nye restauranten på Miraflores Golf Club nær Riviera 17. september. Og ut fra smilene å dømme da de forlot lokalet sent på kvelden, var det en vellykket innvielsesfest.

Dermed kunne Deepika og Uli puste lettet ut. De har hatt hendene fulle etter at de tok over ansvaret for å drive baren og restauranten på Miraflores Golf Club i juli.

I tillegg til et stramt tidsprogram for å gi restauranten i andre etasje et ansiktsløft, har de hatt det travelt med å skape en ny spiseopplevelse for gjestene på terrassen nede i sommermånedene. De legger ikke skjul på at de er fornøyde med den positive responsen og gode besøkstall, og sier en stor del av æren tilhører ansatte som entusiastisk har jobbet hardt for at spisestedet skal lykkes.

På spørsmål om hva de sikter mot, er svaret befriende enkelt: Velsmakende mat med en fin atmosfære i flotte omgivelser, hvor alle skal føle seg velkomne uansett om de spiller golf eller ikke. Levende musikk hver lørdagskveld har vært så populært at de vil prøve å utvide repertoaret med også andre evenementer.

Deepika Dhall og Uli Kopatz har ulik bakgrunn og kvalifikasjoner, men fant ut at de i fellesskap hadde gode forutsetninger for å utvikle restaurantvirksomheten. Uli er ansvarlig for den daglige driften, og med sin lange karriere hos Miraflores representerer han en viktig kontinuitet for de etablerte gjestene. Deepika, som er født i India og med erfaring fra sin egen interiørdesignvirksomhet i Norge, har hittil brukt mye tid på oppussing og å skape en ny atmosfære som appellerer til alle kroppens sanser.

Den nye restauranten er preget av behagelige farger og interessante designelementer. Med en beliggenhet midt i Miraflores golfbane med flott sjøutsikt, har restauranten gode forutsetninger for å blomstre. Entusiastisk betjening, nydelig mat og pene omgivelser virker som en fin oppskrift. Mer informasjon finnes på www.miraflores-golf-restaurant.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet