Månedsmagasinet på Costa del Sol

Visste du at for kaldt eller for varmt sengeklima er en vanlig årsak til urolig søvn? Bare små avvik fra dette, kan føre til at du blir liggende og vri deg. TempSmart™ er en helt ny overmadrass med ”termostatkontroll”, som aktivt går inn og balanserer de temperatursvingningene som forårsaker urolig søvn. Den innovative teknologien består av flere millioner mikrokapsler som konstant tilpasser seg hudens klima ved å absorbere, lagre og frigi overflødig kroppsvarme etter behov. Slik skaper mikrokapslene en buffer mot overoppheting/svette eller mot kulde/skjelvinger og holder deg innenfor komfortsonen slik at god søvnkvalitet opprettholdes. TempSmart™ er dermed ideell for alle som har problemer med å holde en jevn kroppstemperatur hele natten.

TempSmart™ har en kjerne av Innergetic® lateks, for best mulig luft- og fukttransport. Dacron Quallofil® Allerban®-fibre hemmer utviklingen av muggsopp og støvmidd, og overmadrassen har i tillegg Soft touch for ekstra mykhetsfølelse. Trekket er vaskbart på 40°C.

TempSmart™ hos Jensen Store, Nueva Andalucía, tel. 952 90 88 55, www.jensenstore.com.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.