Månedsmagasinet på Costa del Sol
Transcom har kommet til Costa del Sol! – din neste arbeidsgiver?

Transcom har kommet til Costa del Sol! - din neste arbeidsgiver?

ADVERTORIAL

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Dette er selskapet som tar et kundeservicesenter til et helt nytt nivå. Uansett om det handler om detaljhandel, finans, teknikk eller andre tilbud, er Transcom en tjeneste som fortjener en gullstjerne i margen. Bedriften, som nylig åpnet dørene på sitt første kontor i Málaga-provinsen, nærmere bestemt i Benalmádena (deres første avdeling i Spania ble startet i år 2000), og som allerede forbereder flere kontorlokaler, guider sine kunder aktivt gjennom den digitale agendaen og skaper potensiale til forbedret kommunikasjonen mellom bedrifter og kunder. Med 27 000 ansatte og 50 kontorer i 21 land på 33 ulike språk, tilbyr Transcom i dag kundeservice til fler enn 200 internasjonale kunder.

Dette er Transcom

Transcom er et globalt selskap som er spesialisert på kundeservice, som drives med innovasjon og lidenskap for å hjelpe mennesker å løse problemer, forkorte avstander og skape klarhet. Dette er en bedrift som forstår hva det er å vœre kundenes stemme. Transcom er globalt nettverk med intelligent teknologi og lokale spesialister som drives av ambisjonen om å få saker til å fungere. Her går man fra reaktiv feilsøking til aktive løsninger. Det jobbes hele tiden med utvikling for å ligge et skritt foran markedet, samtidig som det holdes et kontinuerlig voktende øye på det siste i teknologi og trender for å skape nye måter å tilby kundene det aller beste.  

”Det beste med å jobbe hos Transcom er vennlige kollegaer, gode arbeidsvilkår og åpensinnede ledere”

Elmar, Aserbajdsjan.

Attraktiv arbeidsplass

Ingen selskaper kan tilby femstjerners service til kundene sine uten den viktigeste pilaren i hele bedriften – personalet. Transcom vet at høy kundetilfredshet ender med høy personaltilfredshet og som den svenske bedriften som Transcom i bunn og grunn er, er fokuset rettet mot personalomsorg på det høyeste nivå. Teamfølelse, trivsel og trygghet er tre grunnleggende støtter som man stadig holder ved hos Transcom.

For å møte den store etterspørselen fra kundebedrifter og for å ha det beste personalet, rekrutterer Transcom ikke bare lokalt, men også internasjonalt. For personal som flytter til Málaga for å jobbe med Transcom, finnes det veldig generøse flyttepakker som inkluderer alt fra henting fra flyplassen, grundig introduksjon i jobben og presentasjon av Málaga, til bolig i det trendsettende Málaga Sohodistriktet inntil man selv har rukket å løse boligspørsmålet, og hjelp med offisielle papirer. Dessuten behøver man aldri føle seg ensom hos Transcom. Allerede innen ankomst opprettes en nærkontakt med personalavdelingen og en ‘kompis’ (‘buddy’) – en personlig kontakt som vil vœre ved din side som en venn – som selskap og for å svare på dine spørsmål. Det arrangeres ofte verdsatte aktiviteter på stedet, som byvandringer og utflukter, museum besøk og konserter og annet som ansatte er velkomne til å delta på.  

Som parentes bør det legges til at Transcom er en av Sveriges største arbeidsgivere for unge mennesker.

”Jeg elsker jobben min hos Transcom på grunn av den positive arbeidsatmosfæren, de sunne omgivelsene og de fantastiske menneskene (allerede venner) som jeg jobber med. Jeg vil anbefale det til alle, uansett alder.”

Karla, Kroatia.

Jobbe hos Transcom

Transcom er en ung og motiverende arbeidsplass med stor mulighet til å skape en karriere. Det er også et moderne selskap uten store distanser til ledelsen og hierarki. I stedet satser man på en flat struktur med nœre forhold. Hos Transcom er det gøy. Tempoet er høyt og utfordringene mange. Her regner man med hvert individs drivkraft i teamet som sammen skaper underverker!

Ved ansettelse får du en skikkelig introduksjon til arbeidsoppgavene slik at du er velforberedt, og kollegaene dine er alltid lett tilgjengelig ved eventuelle spørsmål.  

Slagordet i virksomheten er lidenskap, innovasjon og fremragende arbeid.  Alle i selskapet er enige om at det utmerker seg i glede, dynamikk og innovasjon. Å jobbe hos Transcom kan vœre både intensivt og utfordrende, men det er også spennende og ikke minst gøy!

Virkeliggjør drømmen din om å leve og jobbe i det sjarmerende og solfylte Málaga, med dagene fylt av eventyr! Som en del av Transcom-teamet kan du utvikle deg profesjonelt. Finn ledige stillinger og mer informasjon her: (https://insights.transcom.com/customer-service-specialist-malaga-relocation).
Send din jobbsøknad til: malaga.recruitment@transcom.com

Følg Transcom på Instagram og Facebook: @transcommalaga

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet