La Liga-start med nytt Málaga-team

Det er lagt opp til en spennende La Liga-start for Málaga CF på mandag den 21. august kl. 22, på Estadio La Rosaleda i Málaga, hvor motstanderen er Eibar fra Baskerlandet.

Ikke færre enn åtte nye spillere har ankommet trener Michels tropp, etter at 13 er forsvunnet – sluttet, solgt eller leid ut.
Toppnavn som keeperen Kameni, kapteinen Camacho, toppscorer Sandro og stortalentet Fornals er borte.

Blant de nye verdt å merke seg er argentineren Cecchini fra Buenos Aires, franskmannen Baysse fra Nice, den spanske U 21-landslagsspilleren Gonzales fra Sevilla og angrepsspilleren Borja Baston, spanjol, som er innleid fra engelske Swansea. Keeper er nå Roberto fra Espanyol i Barcelona, som tidligere hadde en praktfull sesong i den greske storklubben Olympiacos.
Det nye laget skulle spilles sammen i såkalte testkamper i Spania og Tyskland, og det ble kun til èn seier – på fredag mot La Liga-konkurrenten Villarreal i Cadiz.

”Den innsatsen gjør meg optimistisk”, sier Michel.
Billetter til Eibar-kampen mandag fås hos La Peña de Dinamarca:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., +34 617 700 424
 
MalagaCF2
 
MalagaCF3
 

Tribuneplasser fås hos La Peña de Dinamarca

Fotballinteresserte såvel på Costa del Sol i Spania som i andre land er velkommen til å kontakte La Peña de Dinamarca for billetter til La Liga-kamper på Estadio La Rosaleda i Málaga. Klubben har fine tribuneplasser på den ene langsiden, beskyttet for eventuelt regn.
Programmet for La Liga-kampene på Estadio La Rosaleda i sesongen 2017-18 vil foreligge i midten av juli.
Medlemsrabatter til alle kampene.

Kontaktpersoner:

Sekretær Louise Kathrine Pedersen
661 959 681
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Formann Morten Møller
617 700 424
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29