Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Et sant paradis venter på å bli utforsket! Marbellas østkantdistrikt er et ideelt sted for dem som leter etter kystbyens autentiske middelhavsessens. Det har en flott beliggenhet for de som vil nyte en avslappet og sunn livsstil nœr de beste strendene og innen kort avstand fra alle hovedbyene langs Costa del Sol.

En av AEDAS Homes viktigste og siste utviklingsprosjekter, Soul Marbella, har begynt den første fasen av dette utrolige komplekset, og avslører alt hva Soul Marbella vil kunne tilby deg. Skapt som et globalt prosjekt hvor hver linje og vinkel har blitt nøyaktig utformet for å oppnå en perfekt helhetsbalanse, gir det fabelaktige planteutvalget i hageanleggene sammen med bassengvannet og de steinbelagte veggene et naturlig inntrykk som gjør at hele komplekset glir harmonisk inn i omgivelsene. 

Byggeprosjektet utnytter det alltid tilstedeværende middelhavslyset som flommer inn i hvert rom gjennom glassdører og vinduer, og er en vesentlig del av ditt nye hjem. 

Soul Marbella er omgitt av Santa Clara Golf Course, en fantastisk 18-hulls, par 71 golfbane tegnet av Enrique Canales Busquets. Det er uten tvil en av de beste golfbanene på Costa del Sol, opprettet spesielt med tanken på å respektere naturmiljø, dyreliv og vegetasjon.   

Soul Marbella Sunset tilbyr en uslåelig mulighet til å kjøpe nybygg i Marbella

Som del av Soul Marbella, er Soul Marbella Sunset en eksklusiv boligutvikling som består av 3- og 4-soverom hjem: 28 flerfamilieboliger og 14 eneboliger (12 sammenhengende and 2 frittstående) som til sammen utgjør 42 enheter.

Komplekset vil inkludere 5 svømmebasseng, inkludert et 3-meter dypt vestvendt evighetsbasseng nœr rekreasjonsområdet, nok et spesialbasseng, i tillegg til tre andre basseng spredt innen komplekset. I tillegg vil Soul Marbella Sunset også inkludere et fullt utstyrt treningssenter, spa, café/klubbhus, portvakter, forretningssenter og hageanlegg.     

Soul Marbella fellesinnretninger for en ferielivsstil  

Soul Marbella er mer enn et boligprosjekt for nye hjem til salgs i Marbella. Målet vårt er å tilby ytterlige tjenester for å møte alle dine essensielle behov på stedet, så du slipper å forlate komplekset.    

AEDAS Homes har inkorporert et spa hvor du kan slappe av i termalvann. Ønsker du en aktiv livsstil og vil holde deg i form, finner du et treningssenter rett ovenfor en av kompleksets hovedbassenger. Samtidig tilbyr prosjektet et forretningssenter med profesjonelle omgivelser som beboerne kan reservere for privatbruk, og med en planløsning som vil tilfredsstille alle dine profesjonelle behov.  

Bestill en ‘live tour’ til Soul Marbella

Vi bringer deg hjemmene våre på skjermen din. Du kan nå koble deg direkte ‘live’ med Soul Marbella på datamaskinen eller mobilen din. En profesjonell eiendomsrådgiver viser deg stedet, fasilitetene og enhetene, og du kan spørre så mange spørsmål som du vil uten å reise deg fra sofaen! 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

NORSKE

PLUSS+

SPAR 20%

00
Dager
00
Timer
00
Minutter
00
Seunder

Spar 20% på ditt første år med NorskePluss+

Bruk koden:

pluss2021

Søk på Det Norske Magasinet