En ferie uten ditt kjæledyr er ingen skikkelig ferie

Om du har planer om å reise denne sommeren og skal ta med deg din katt eller hund bør du sjekke at dyrets pass er gyldig, samt at forsikringen du har dekker reiser i utlandet. I en del tilfeller må din eksisterende forsikringsavtale utvides med en tilleggsforsikring for reiser til utlandet, og denne tilleggsforsikringen må du tegne separat.
For reiser innenfor Europa er det landene imellom vanligvis ingen større forskjeller på vilkår. Innenfor både EU og de fleste andre landene er kravene for kjæledyr like. Dette dokumentet, kjæledyrpasset, gjelder for både hunder, katter og ildere, og inneholder dyrets fullstendige helse-historikk, samt all informasjon som identifiserer dyret, i tillegg til informasjon om eieren. Passet må være utstedt av veterinær.
Hva man også må ha i tankene er at det generelt sett ikke er tillatt å reise med dyr som er yngre enn tre måneder.
Det finnes et stort tilbud av ulike kjæledyrsforsikringer, men Liberty Seguros er det eneste forsikringsselskapet som tilbyr best mulig dekning innenfor EU til en fornuftig pris.
Med Liberty Seguros kjæledyrsforsikring kan du slappe av, for med den vet du at ditt dyr er dekket om uhellet skulle være ute, eller om dyret ditt blir sykt. Forsikringen inkluderer også en ansvarsforsikring, rett til telefonassistanse, kennel/kattepensjonat om du som eier legges inn på sykehus, hjelp med utgifter for å finne ditt kjæledyr om det skulle forsvinne, og mye mer!
Men glem aldri dette: forlat aldri ditt kjæledyr i et parkert kjøretøy. En parkert bil kan bli kokende varm på rekordtid!
For mer informasjon om kjæledyrsforsikring, detaljer om din nærmeste forsikringsagent, samt informasjon om andre forsikringer, kontakt Liberty Seguros!
Ring: 913 422 549, eller besøk: www.libertyexpatriates.es

Det er sommer og høysesong for ferie og reiser

Går reisen til EU, er det viktig å ta det blå EU-kortet med i bagasjen. Det blå EU-kortet gir deg dekning og tilgang til hvert enkelt EU-lands offentlige helsetjenester. Kortet begrenser seg til å dekke akutt oppstått sykdom. Transport hjem er ikke dekket, hvis du behøver syketransport for å komme hjem. Her kan du supplere med en privat reiseforsikring. Den skal alltid tegnes før du starter din reise. Reiser du utenfor EU anbefaler vi at du tegner en privat reiseforsikring. Se nøye på forsikringssummen. Skal du til land i Latin-Amerika, USA og Canada, kan det gjerne lønne seg å tegne en forsikring som har ubegrenset forsikringssum.
Pass på å ikke reklamer for mye at du skal reise bort. Fortell kun folk som du stoler på at du skal reise bort for en periode. Har du Facebook, Instagram osv., kan det være en god idé å ikke offentliggjøre ditt fravær på internett. Mye informasjon på de sosiale medier er i dag blitt en god informasjonskilde til kriminelle organisasjoner og lokale innbruddstyver.
De spanske boligforsikringene dekker ikke deg personlig når du er ute på reise. Derimot er det ofte dekning for dine personlige eiendeler, når de er i et sommerhus, en ferieleilighet, et hotellrom m.m. Smykker og klokker skal som regel ha en separat forsikring for at de skal være dekket.
Selv om det ikke er mulig å utvide din boligforsikring i Spania med reiseforsikring, er det fremdeles en fordel å tegne boligforsikring i et spansk forsikringsselskap, fremfor et forsikringsselskap som ikke er registrert i Spania. De spanske boligforsikringene dekker det ansvaret man har overfor andre, hvis man f.eks. bor i leilighet, og har skylden for at naboen får en vannskade. De dekker også hvis boligen blir skadet pga. jordskjelv eller oversvømmelse. Dette er dekninger som utenlandske forsikringer som regel ikke dekker, når de tegner forsikringer for eiendommer i Spania. Mange spanske forsikringsselskaper har i dag oversatt forsikringspolisen og forsikringsbetingelsene til engelsk. Har du tegnet forsikringen gjennom Kaas & Kirkemann Forsikringsmeglere har du også muligheten til å tegne et årlig abonnement på vår 24 timers assistanse. Det koster 24,20 EUR, og kan brukes til både bil- og boligforsikringer. Her vil du alltid kunne få hjelp på et skandinavisk språk hvis du plutselig har en skade i din bolig eller bil. www.kaaskirkemann.net - Tlf.: 952 47 83 83

Konserter med Elisabeth 'Bettan' Andreassen & Tor Endresen

Etter to forsøksrunder og to utsolgte hus på Bistro O Sole Mio siden 2015 har nå Morten Egil Paulsen fra Amas i Norge og Øystein Wiig Rambøl valgt å utvide samarbeidet.
Allerede til høsten gjester Elisabeth Andreassen og Tor Endresen Solkysten med konserter på Valparaiso, Mijas mandag 2. oktober og Elviria tirsdag 3. oktober. Duoen har høstet stor suksess for sitt samarbeid og vi håper å kunne bringe denne magien ned til Spania.
For dette er en duo med to store artister som har lang fartstid bak seg og ikke minst en fabelaktig merittliste. Bettan vant som kjent den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest med Bobbysocks og begge har ikke deltatt mindre enn 12 ganger hver i MPG. Tor Endresen har totalt 25 album bak seg og Bettan ikke mindre enn 28 når en regner med alle prosjekter.
Tor Endresen herjet alle hitlister med slagere som «Ingen er så nydelig», «La regnet øse ned» og ikke minst «Radio Luxenbourg». Bettan er nok mest kjent for Løvland sin «La det swinge» men la oss ikke glemme «Waiting for the Morning» og singelen «Let it Swing» som ble utgitt i Japan, Sovjetunionen og Australia i tillegg til hele det europeiske markedet. De oppnådde hele syv uker på VG lista for første album og oppnådde topplasseringer blant annet i Belgia, Nederland og Storbritannia.
Publikum vil her få servert en uforglemmelig musikalsk aften og et forrykende show med en tre- retters meny inkludert på billetten under begge showene.
Forsalg: Valparaiso – Bistro O Sole Mio – Restaurante Lucia Fuengirolo (NB! Sommerlukket 29/07 til 5/09).

Innendørs parkering med kun to klikk

Helle Hollis Parkering har nettopp lansert en ny, forbedret utgave av sin hjemmeside, så det blir enda lettere å reservere innendørs parkering.
På den nye hjemmesiden kan du gjøre din parkeringsreservasjon med kun to klikk. Det er 15 % rabatt når du reserverer online, og du får en bekreftelse med det samme.
Administrerende direktør Hans Hugo From forklarer at nå er det mulig å logge seg inn og se sin Home Owners Club bonus, og benytte denne for sin reservasjon.

Les mer …

Alevante Restaurant og Beach Bar i Marbella Marina

Alevante er en elegant og innbydende restaurant, som ligger i første etasje på Real Club Marítimo i marinaen, med en fantastisk utsikt og en summende atmosfære.
Restauranten er kommet under ny ledelse, så den er nå en del av den verdensberømte Beckett’s Marbella–familien og komplimenterer den fantastiske Marbella Marina.

Les mer …

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29