Sommer, sol og Nikki Beach

Hvert år lanserer Nikki Beach en ny sesong full av uforglemmelige fester og opplevelser, når de gjenåpner sine tre eksklusive beach clubs på de spanske kystene i Marbella, Mallorca og Ibiza. Det mangfoldige livsstil-konseptet er kjent for sine ikoniske beach clubs, som tilbyr gjestene muligheten til å delta i en unik og variert opplevelse som kombinerer musikk, mat, underholdning, mote, film og kunst.

Les mer …

Verdensnyhet hos kystens største spa-forhandler

Aquapool Spas, som i år feirer sitt 13 års jubileum som spaforhandler på Costa del Sol, har fått en verdensnyhet til Spania.
Hvis man ønsker en kompakt pool - hvor det kan svømmes på alle nivåer og som videre har jacuzzi-seter i den ene delen, så er det helt nye hotte navnet: Endless Pools.

Les mer …

Petro Peluqueros – gå ikke glipp av vårens tilbud!

Frisørsalongen Petro Peluqueros er en meget vel-etablert salong i Los Boliches, Fuengirola, som har tatt i mot godt fornøyde kunder i over ti år.
I mars arrangerte salongen et stort veldedighetsarrangement til støtte for kreft-sykehuset Cudeca i Benalmádena. I løpet av en hel lørdag sto dørene åpen og alle frisører og stylister jobbet hardt, da alle inntektene fra alle behandlinger uavkortet var øremerket til Cudecas viktige arbeid. Til kundene ble det dessuten servert gode muffins og forfriskninger til tonene av Auralyn Waves som sto for musikkunderholdning. Arrangementet var en stor suksess, og ikke mindre enn 3 000 euro ble samlet inn i løpet av dagen!

Les mer …

Liberty Seguros belønner både eksisterende og nye kunder

Frem til 26. juni 2017 vil eksisterende kunder hos Liberty Seguros som kjøper en ny bolig, bil eller livs-forsikring som betales med auto-trekk, bli belønnet med 60€ Cashback direkte til sin bank-konto, så lenge den er innenfor SEPA-sonen. Vanligvis har disse Cashback-tilbudene vært forbeholdt nye kunder, men nå belønner Liberty Seguros sine lojale eksisterende kunder også med denne 60€ Cashbacken.
Men, nye kunder som tegner sin første forsikring med firmaet blir heller ikke glemt. Ved å tegne en av de tidligere nevnte forsikringene vil de få 40€ Cashback betalt inn til sin bank-konto innenfor SEPA-sonen, dersom de også betaler med auto-trekk!

Les mer …

Helle Hollis Car Rental støtter Cudeca Hospice

Helle Hollis Car Rental har gjennom mange år støttet Cudeca Hospice i Arroyo de la Miel med et Helle Hollis charity-nummer. Både Cudeca Hospice og Helle Hollis kan feire henholdsvis 25 og 35 års jubileum i år.
Den 15. februar kunne Christine Fleischer, markedsføringssjef hos Helle Hollis, med stor glede overrekke en sjekk på 500 euro til Cudeca Hospice.

Les mer …

Skapt for smartphone, skapt for deg

Med det nye BEYOND™ høreapparatet fra Widex kan du nyte alt det beste som livet har å by på. Ingen annen smartphone-høreløsning lyder like bra. Og ikke noe annet høreapparat gir deg samme muligheten for å holde forbindelsen til verden rundt deg.
Med en fantastisk lyd og Bluetooth forbindelse gir WIDEX BEYOND™ deg den best mulige lyden, uansett hvor du er – i bilen, på en konsert, eller på en travel gate.

Les mer …

Tannlege Sacha Miller-Wojtan starter ny tannlegeklinikk

Sammen med Nina King, som har praktisert og undervist i 5 forskjellige land, har Sacha startet klinikk i Elviria, Marbella.
”Nina King og jeg har kjent hverandre i rundt 6 år. Hun er tannlege fra England, spesialisert i protetikk (dvs. kroner, broer, proteser), og hun har hatt Oasis Dental Clinic i sentrum av Marbella i 4 år. For 2 år siden dro hun til Dubai for å jobbe og være nærmere sin mann, som flyttet der for en periode av et par år pga. jobben. Da hun kom tilbake, ble vi enige om å starte opp sammen,” sier Sacha, som også har en særlig forkjærlighet for kosmetisk tannpleie.

Les mer …

Pleie- og omsorgsforsikring hos Kaas og Kirkemann

I 2006, like før krisen, vedtok man i Spania en lov som skulle sikre innbyggerne pleie i tilfelle de ble invalid, eller så syk at de var avhengig av hjelp utenfra. Den fikk en positiv start, men etter at krisen rammet ble kassen raskt skålende tom, og de borgerne som hadde bruk for hjelp kunne reelt sett ikke få den – uansett hva lovgivningen sier.
For å få denne offentlige støtten, skal man innlevere en rekke skjema, hvorpå det offentlige vurderer om man er berettiget til å få støtte.
”Tilbake i 2006 var ventetiden et par måneder. I dag snakker vi heller om år,” sier Pernille Kaas, som er glad for å kunne meddele at forsikringsfirmaet Kaas og Kirkemann nå tilbyr en pleie- og omsorgsforsikring, som dekker denne type situasjoner.

Les mer …

Vi gleder oss på denne tiden... For snart begynner kurset ”Reisen til ditt indre” – utrensning på flere plan, den 6.-13. mai 2017.

Kjenner du følelsen av å befinne deg på rett hylle? Å være tilfreds med livet, og gjøre det som gir mening? Slik har vi det med ”Reisen til ditt indre”. Det er en fornøyelse å være med på å bevege det grunnleggende sunnhetsfundamentet i en enda mer livgivende retning. Her er kurset, som lærer deg å komme under huden på smerten, problemet, sykdommen, og uønskede/dårlige vaner. Uansett hvor friske eller syke vi føler oss, kan et grundig tilsyn og hovedrengjøring/utrensning anbefales. Vi sender med glede bilen til forebyggende service – hvorfor ikke oss selv?

Les mer …

Nordica Sales and Rentals

Med 30 års erfaring på området har Nordica et ualminnelig godt kjennskap til eiendomsmarkedet i Spania, særlig i Nueva Andalucía.
Nordica har et team på mer enn 20 flerspråklige medarbeidere og hjelper derfor kunder av mange forskjellige nasjonaliteter med å finne nettopp deres drømmebolig.

Les mer …

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29