Månedsmagasinet på Costa del Sol
Planlegg en litt annerledes fest

Planlegg en litt annerledes fest

ADVERTORIAL

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Man trenger alltid en fest i ny og ne. Det er godt både for kropp og sjel, og det er vel egentlig ikke noe man trenger en god grunn til å ha. Alle har godt av det, og legger man til forskjellige temaer så kan det jo bli litt ekstra gøy og minneverdig.

Men så handler det om å ha gode ideer da, og selv om det kan virke enkelt, så er det ikke fritt for å få jernteppe når man tenker på en god festidé. Du kan dog prøve å basere det på interessene til de du inviterer på fest.

Er for eksempel fotball noe som de er glade i, kan du organisere det rundt det. Du kan be dem ta på seg fotballtrøyer og lage hele festen rundt det. Eller så kan du kanskje dra inspirasjon fra andre kulturer? Bare husk at det bør være passende.

Vær litt kreativ

Selv om man kanskje ønsker å pålegge gjestene med store krav kan det være greit å bare ha som krav at de kan ikke ha på seg ”vanlige klær”. Det vil si at de må ta på seg noe de ellers ikke ville gjort. Som for eksempel en julegenser, selv om det ikke er jul? Eller hva om de dukker plutselig opp i julepysjer?

Det er i hvert fall noe som ville fått opp stemningen, og gjort det til en fest dere sent glemmer. Det er på mange måter uendelig med muligheter, det kommer bare an på hva du egentlig tør å gjøre. Det å få alle dine venner til å ta på seg en julepysj i midten av mai ville jo vært ganske enormt?

Tradisjonelle festtema

Det som mange liker å gjøre er å ha en kostymefest, hvor de kan kle seg ut som Harry Potter eller hva de enn vil egentlig. Det må bare inspirert fra populærkultur for at det skal være akseptabelt.

Du kan også vurdere en tequilafest, ha meksikanskinspirert mat og sette på musikk fra mariachiband. Verden er tross alt et ganske stort sted, og det er mange muligheter når det kommer til slike ting. Det er jo visse som har romerske fester, hvor man skal ta på seg togaer og lignende. Men kanskje ikke bli helt inspirert av filmen Caligula.

Amerikanske filmer kan dog gi deg mange gode ideer, men det kommer litt an på hva man er ute etter, og hva slags venner man har. Man vil jo gjerne ha et tema som alle er komfortable med og som de faktisk liker. Ellers vil man jo i stor grad ha mislykkes med festen.

Men det ordner seg nok, gøy blir det.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet