Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hytte på fjellet eller sommerhus i Spania?

Hytte på fjellet eller sommerhus i Spania?

ADVERTORIAL

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Vi nordmenn er kanskje over middels glade i det å eie et sted å tilbringe ferien på. Det kan være alt fra hytte på fjellet, vekk fra alt og alle og ingen tegn til naboer rundt deg, eller en ferieleilighet midt på den mest populære stranden i Spania et sted. I mange år har dette vært noe som nordmenn tiltrekkes mot, enten det er på grunn av sikkerheten rundt det å alltid ha et sted å feriere, om det er ønsket om å føle seg hjemme ved å dra det samme stedet år etter år eller om det rett og slett er behov for investering i eiendom, uansett hvor eiendommen måtte befinne seg.

Er minihus den nye investeringsmuligheten?

Det er ingen hemmelighet at prisen på eiendom, både når det kommer til helårsbolig og også fritidsbolig, har skutt i været de siste årene. Mens det kanskje er noen som sitter på kunnskapen om dette er noe som vil endre seg i nærmeste fremtid, gjør ikke folk flest det. Situasjonen er usikker og det skaper derfor også usikkerhet blant de som kanskje hadde planene klare til å investere i sin aller første eiendom.

En ny investeringsmulighet som har dukket opp de siste årene, er minihus, et mindre bygg som til og med kan være så lite at du har muligheten til å flytte på det. Pris på minihus er langt lavere enn hva et tradisjonelt hus, leilighet og til og med hytte vanligvis er. Populariteten rundt minihus har helt klart økt, også i takt med tilgjengeligheten på disse nye typer boliger.

I dag kan du finne minihus som bygges her i landet, men også som kan transporteres fra utland til din tomt, enten det er en leid eller en eid tomt. Mange leverandører av minihus tilbyr nemlig transporten som inkluderes i prisen på huset.

Minihus – ditt nye feriehus

Noe av det som har gjort minihus så populært, i tillegg til prisen så klart, er det at det er så anvendlige. Eiere av minihus investerer i disse nye type byggene av mange ulike grunner. Noen kjøper det som sin aller første private bolig med plan om å ha det som helårsbolig, andre velger kanskje å kjøpe det for å bruke som fritidsbolig da det enkelt kan plasseres både på fjell, i skogen, ved sjø eller innsjø.

Mulighetene er mange og med en rekke forskjellige typer design å velge mellom, vil det ikke være noe problem å finne en som passer for deg og dine behov. Enten du er en student som behøver et lite hjem til deg selv eller er en familie på fem som behøver plass til tre barn og to voksne og kanskje til og med familiehunden. Bedrifter som bygger og selger minihus gir deg også muligheten til å være med å bestemme designet på huset, nettopp for at det skal kunne tilpasses enhver kunde. Enten du vil ha en hel vegg med vinduer for å slippe inn masse lys eller en peis for litt høstkos.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet