Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hvordan kombinere camping, byferie og Sabeltann?

Hvordan kombinere camping, byferie og Sabeltann?

ADVERTORIAL

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Jo flere man er i familien, jo mer strabasiøst kan det være å planlegge ferien. Hvordan skal man greie å ta hensyn til alles ønsker og behov, slik at alle blir fornøyde og ser tilbake på gode minner fra en flott ferie? En god måte å løse dette på er å finne et sted som kan brukes til å kombinerer flere forskjellige aktiviteter, slik at alle i familien får oppleve noe de synes er skikkelig moro.

Flotte campingplasser nær Kristiansand

For mange barn er Dyreparken i Kristiansand, som kombinerer opplevelser med dyr, fornøyelse, og underholdning, den ultimate sommeropplevelsen i Norge. Selve byen Kristiansand er også veldig hyggelig og spennende, og har blitt favorittbyen til mange tilreisende. En løsning for å få med seg begge deler samtidig som man lever et rolig campingliv er å ta inn på Skottevik camping, som ligger vel to mil utenfor byen. Gode fasiliteter gjør dette stedet gunstig for langtidsopphold, selv om ganske mange også passerer gjennom på vei til eller fra Danmark med ferja. Her kan du enten sette opp din egen campingvogn, eller leie hytte eller leilighet hvis det passer bedre. Selv familier som reiser sammen kan få plass, siden de største hyttene har rom for 10 personer.

Noe av det som er særegent med nettopp Skottevik er at det er veldig gode bademuligheter der. Ikke bare finner du nydelige strender, det er også et eget svømmebasseng for dem som ikke er så glad i saltvann og sjøtemperaturer. I tilknytning til bassenget finnes også et eget barnebasseng. Ved siden av bading tilbyr campingplassen også en lang rekke andre aktiviteter, som minigolf, strandvolleyball, og trampoline. Du kan også leie kajakk hvis du vil ferdes på fjorden. Det er både butikk, kafé og gatekjøkken der, slik at man ikke alltid trenger å kjøre avsted for å få tak i mat.

Er Sørlandet den nye trenden i campinglivet?

I dag finnes det et utall campingplasser å velge mellom, spredt over hele det langstrakte Norge. For å finne andre campingplasser som kan passe for deg, kan du oppsøke et nettsted som Mol Travel, som forsøker å samle informasjon om alle campingplassene i landet.

Nå som stadig flere legger ferien til eget land, er det kanskje særlig landsdeler som Nord-Norge, Vestlandet og Sørlandet som har kommet i søkelyset. Sørlandet er enkelt tilgjengelig for de fleste som bor i Norge, og lokker med mange små og hyggelige byer. Kristiansand er den største av disse, i tillegg finner man koselige mindre byer som Lillesand, som også ligger bare et par mil fra nevnte Skottevik camping. Det er mye som trekker ved Sørlandet: historien om alle malerne og forfatterne som har bosatt seg der, den fine kysten og de myke strendene, og ikke minst at sørlendingene selv er milde og fredelige folk som tar livet med ro.

Husk å velge en campingplass som passer for deg og din familie, slik at dere sammen kan skape minner for livet. En sommer fylt av sol, bading og moro blir sjelden glemt.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet