Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hvilken sport er mest forutsigbar?

Hvilken sport er mest forutsigbar?

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Hvilke sporter som er mest forutsigbare er et vanskelig spørsmål å gi et absolutt svar på, da trender i de fleste sporter ofte er skiftende. Derfor er det spillere som tidlig kan oppdage disse skiftende trendene som ofte finner den beste verdien når det gjelder sportsspill.

Nedenfor har vi fremhevet noen trender å tenke på når du prøver å forutsi resultatene av hesteveddeløp, fotball, golf og tennis.

Hvor Forutsigbart Er Hesteveddeløp?

Hvis du noen gang har vært på et hesteveddeløpsmøte hvor alle favorittene har vunnet, kan du bli tilgitt for å tenke at hesteveddeløp er en enkel sport å forutsi. Det er klart at noen ganger er det er like enkelt å velge vinneren av et hesteløp som å satse på hesten som har en rekke førsteplasser, men hesteveddeløp er en kompleks sport der du må ta hensyn til mange faktorer før du velger spillene dine.

Bakken i hesteveddeløp kan variere fra tung til fast, og mens noen hester presterer bra på alle typer bakker, vil mange ha en sterk preferanse for en type bakke. Stallen, trenerform, jockeybestillinger og banetype er andre variabler som kan ha stor innflytelse på utfallet av hesteveddeløpet.

Den gode nyheten om hesteveddeløp er at det er mange statistikker, rangeksperter og tipsere om hesteveddeløp som kan hjelpe deg med å tjene på å tippe på hesteveddeløp hvis du sliter med å forutsi resultater.

Hvor Forutsigbart Er Fotball?

Noen ganger kan du se gjennom de engelske Premier League-fotballresultatene og tenke, wow, det var åpenbart. Andre dager gjør resultatene deg forbauset. Som mange idretter er fotball vanskelig å forutsi nøyaktig, men det er fortsatt mange profesjonelle spillere som lever godt av å forutsi fotballresultater riktig.

Den store fordelen med å prøve å forutsi fotballresultater i dag, sammenlignet med for 20 år siden, er at det er hundrevis av forskjellige markeder å satse på. Disse markedene gjør at smarte spillere kan utforske alle vinklene og finne de beste fotballspillene å satse på, på nettsteder som Folkeriket casino.

Ikke alt om fotball er forutsigbart, men det er ofte mønstre du kan utnytte hvis du gjør hjemmeleksene dine eller betaler en profesjonell tipser for å gjøre det for deg.

Er Tennis Forutsigbart?

Tennis er litt som golf, fordi det har vært dominert av noen få spillere gjennom historien. Tennisfans har nylig gått inn i en tid som har vært dominert av slike som Roger Federer, Rafa Nadal og Novak Djokovic, men med i og med at den trioen helt sikkert ikke så langt unna pensjonisttilværelsen, vil det være interessant å se hvilke unge tennisstjerner som tar steget opp og tar over i de kommende årene.

I likhet med mange idretter krever det å forutse tennisresultater selvfølgelig et godt øye og god forståelse av sporten. Det handler om å vite hvilke spillere som foretrekker hvilke baner og hvordan de vil takle forskjellige motstandere, for eksempel raske servere eller spillere som ofte spiller langt bak. Ta deg tid til å studere statistikken, så vil du se at tennis ikke er så vanskelig å forutsi som du kanskje tror. Alternativt kan du tjene på tennisspill ved å følge råd fra en profesjonell tennistipser.

Bør jeg satse på forutsigbar sport?

Du bør aldri satse på en hest, en spiller eller et lag bare fordi de er populære og du tror resultatene er enkle å forutsi. Du vil ofte oppdage at selv om mange slike spillere vinner, gir det sjelden noen verdi.

Å velge sportsspill handler om å forutsi hva som kan skje når man møter et bestemt sett med faktorer og regne seg frem til at et av de mindre forutsigbare resultatene kan være overpriset. Å satse på resultater som gir større odds enn det du mener de bør være, i stedet for å satse på kortsiktige, men forutsigbare resultater, er hvordan de fleste profesjonelle tipsere tjener på sportsspill.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet