Påmelding nyhetsmail

WorkShop - et par dager i Naturen kan endre ditt liv

WorkShop - et par dager i Naturen kan endre ditt liv
- og den måten du opplever deg selv og din verden på.

Helle Espensen, autorisert BodyTalker - både mennesker og dyr er velkommen.
 
Alle kan være med når jeg den 19. og 20. september innbyr til WorkShop på en 350 år gammel Finca i Montes de Málaga.
Du kan velge å være med begge dagene eller bare én av dagene - det viktigste er at du gir deg selv fri.
Føler du for å lade batteriene etter sommeren, slappe av i den vakre naturen, være sammen med flotte mennesker og dyr, spise fargerik mat, kjøle deg ned i svømmebassenget, gå lange stille turer i fjellene over Málaga - og har du lyst til å finne ditt innerste selv igjen – eller kanskje for aller første gang?
 
Jeg kaller Workshopen 'Forbind deg med Naturen' - og å gjøre det handler ikke kun om å forene sig med dyr, trær, planter, Moder Jord, Universet... Det dreier seg i høy grad om å forbinde oss med oss selv. Finne inn til vår egen indre kilde, til vårt senter.
Vi mennesker er et stykke meget fin natur, vi er natur! Og det glemmer vi ofte, og ser i stedet for på oss selv som separat fra naturen.
 
Workshopen er også en introduksjon til BodyTalk for mennesker og dyr, og vi kikker på de grunnleggende idéer bak denne spennende, enkle og kraftfulle behandlingsform, som kan endre ditt liv ved å åpne opp for et bredere perspektiv og et større potensiale.
Å forbinde seg med bevisstheten, å være bevisst i livet, fremfor å eksistere 'bevisstløst' (i hamsterhjulet), er en magisk opplevelse. Og alle kan gjøre det!
 
Workshopen tar deg med opp over forståelsen av ord, følelser, forventninger og dualitet. Dit hvor intet er sant eller falskt, sort eller hvitt, riktig eller galt.
Til syvende og sist handler det alt sammen om bevissthet, å finne inn til den du virkelig er. Inne bak lagene av forventninger til deg selv og alle de pådyttede etiketter. Vi når inn til å 'være' i stedet for å 'bli' og 'gjøre'.
 
Du vil lære å forstå dine dyr på et dypere nivå. Å ta imot deres beskjeder kan være en følelsesmessig stor opplevelse.
Våre dyr gir så mye kjærlighet og støtte til oss og våre familier, og de er fantastiske læremestre, som kan hjelpe oss med å oppfatte dypere aspekter av oss selv og våre liv. Deres beskjeder og den visdom de deler, er klar, enkel og dyp.
 
BodyTalk gjenetablerer vår medfødte evne til å være friske og raske - ganske enkelt ved å lytte til og forstå kroppens signaler.
BodyTalk for mennesker og dyr er en behandlingsform som forstår den innflytelse kroppens psykologi har på vår helse. I stedet for å fokusere på et symptom finner BodyTalk de underliggende årsakene til sykdom ved å jobbe med både fysiske, emosjonelle, miljømessige, genetiske og epigenetiske faktorer. Vi adresserer altså hele vår historie, og benytter vårt livs totale kontekst for å få en god mental og fysisk helse.
 
BodyTalk er en komplementær behandlingsform, som bygger en fin bro mellom konvensjonell medisin og alternative behandlinger.

WorkShop-program

Den første dagen, tirsdag den 19. september, introduseres du til BodyTalk for både dyr og mennesker. Vi utfører mini-sessioner i den vakre mongolske jurte som står på Fincaen - og aktiverer kroppens systemer, jobber med potensialet i vårt DNA og balanserer vårt sinn til de tre hjerner. Vi er i naturen, forbinder oss med den. Vi er Naturen!
 
Dagen etter, onsdag den 20. september, jobber vi med forskjellige teknikker for å forbinde oss med de dyr, trær og planter, som lever på Fincaen, på nabogården og i fjellene; ørne, fjellgeiter, fugler og insekter, hester og muldyr (vi har til og med to skjønne muldyr-tvilling føll, som er helt fantastiske å 'være med'), og selvfølgelig hunder og katter. Vi observerer og oppfatter, lærer og avlærer fra dyrene.
 
Du vil bli introdusert til kraftfulle og effektive teknikker, som lett kan kombineres med andre modaliteter. Og jobber du som behandler/terapeut, kan denne
WorkShop også hjelpe deg til å få en dypere forståelse, bevissthet og intuisjon i ditt yrke.
 

Dato: Tirsdag den 19. og/eller onsdag den 20. september 2017 (hver dag fra kl. 9 til kl. 18 inkl. kaffepauser og lunsj).

Pris: 85 euro pr. person/dag – eller 140 euro pr. person for begge dagene.

Sted: Finca El Romeral in Colmenar, Los Montes de Málaga www.theuniqueretreat.com

 
Fincaen ligger ca. en halv times kjøring fra Málaga. Ønsker du å overnatte kan du kontakte Finca El Romeral for ledige rom:
www.theuniqueretreat.com -Marina Curtis-Evans, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - tel. +34 686 156 912
 
Vi tilbyder en sunn og lekker lunsj for 10 euro pr. person/dag inkl. vann, te og kaffe - og middag for 12 euro inkl. øl og vin. Overnatter du på stedet eller har lyst til å komme tidlig på morgenen, er det frokost til mellom 3 og 5 euro.
 
Påmelding til: Helle Espensen, Aut. BodyTalk Practitioner - www.bodytalk-torreblanca.com
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - tel. +34 607 62 91 06

Lag din egen WorkShop

Har du og dine venner, kolleger eller familie lyst til å holde deres helt egen BodyTalk-Workshop, stiller jeg gjerne opp med et program som er tilpasset deres ønsker og behov: Stress, søvnløshet, manglende fokus i livet og kroppens psykologi, immunforsvar, allergi, fordøyelsessystem og kroppens økologi, kommunikasjon med dyr, akutt behandling, epi-genetikk og bevissthetsarbeid... Mulighetene er uendelige.
 
Ring meg på +34 607 62 91 06 for en uforpliktende prat om din WorkShop.

Vil du bestille tid til en session eller få mer informasjon om BodyTalk, er du velkommen til å ringe meg på tel. +34 607 62 91 06 - eller lese mer om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com.

UtskriftE-post

Velkommen

Så var sommeren over... -og det er fremdeles nesten like varmt! En av de store bonusene ved å bo på ...

Nyheter

Norske Ildsjeler – Olav Gausaker

Da jeg tar steget innenfor blir jeg vist gjennom leiligheten og ut til terrassen. Olavs kone, María ...

Tema & Profiler

LEARN

Learn er et skoleverktøy utarbeidet av Kurt Robert Eriksen, som i år er kontaktlærer for 8. trinn og...

Tema & Profiler

Sommerferien er over!

Hverdagen er vel tilbake for de fleste av oss, og vi er kommet frem til en oppsummering av sommerens...

Annet

Redaktøren takker for seg

Den 1. september markerer avslutningen på et nesten 30 år langt profesjonelt samarbeid. Helle Espens...

Nyheter

Krim, klassikere og knappenålsstillhet - Biblioteket Arroyo de la Miel har det hele

Pinlig. Jeg som tidligere var en flittig bibliotekbruker, har nå bodd fire år i Spania uten å ha bes...

Tema & Profiler

Utflukter & Reiser

Sierra Bermeja - nasjonalpark eller ikke?

  Det røde fjellet som ligger i Esteponas bakgrunn er 25 millioner år gammelt, og består av 80 % jern. Navnet ”Bermeja” henspeiler på fargen, og kan best oversettes til ”leirfarget”. Umiddelbart tror man ikke at noe kan spire og gro på det, men tar man en tur opp der vil man se at trærne vok...

Utflukter & Reiser

Higuerón-elven og den store kjærligheten

Higuerón-elven er en vakker liten elv, som ligger ved foten av den skjønne landsbyen Frigiliana. Eller rettere sagt: Frigiliana er anlagt på den vestlige siden av Higuerón, på et klippeparti høyt over elven. Elven kom før landsbyen, og de to har fulgt hverandre hele veien opp gjennom historien. Elve...

Utflukter & Reiser

Rota Vicentina – en ny spennende vandrerute i Port…

Rota Vicentina ligger i det sydvestlige hjørnet av Portugal, og ruten ble offisielt åpnet i 2015. Den er på totalt 330 km. og er delt opp i to ruter: Den historiske ruten og Fiskernes sti. Den historiske ruten er på 230 km, og starter på Portugals sydvestlige spiss: Cabo de San Vicente. Den ender i ...

Utflukter & Reiser

Sport

Bråket ulmet - og nå er det krig mellom sjeiken og Michel

Ved La Liga-starten: Málaga CF med ryggen mot muren med et helt nytt hierarki uten stjerne...

Sport

La Liga-start med nytt Málaga-team

Det er lagt opp til en spennende La Liga-start for Málaga CF på mandag den 21. august kl. ...

Sport

Rekordtid i Málaga CF for sjeiken - Løsningen ble Problemet

Hva med fremtiden i Málaga CF, med den utilregnelige og lite tillitsvekkende sjeiken Al-Th...

Sport

Annet

Sommerferien er over!

Hverdagen er vel tilbake for de fleste av oss, og vi er kommet frem til en oppsummering av sommerens valg av feriesteder. Allerede tidlig i vår fikk reiselivsbransjen i Spania beskjed om at denne som...

Annet

Takk for i år - og velkommen til et nytt skoleår 2017/2018

Årets høydepunkter har vært mange, og vi vil takke dere alle - både foreldre og elever og ansatte - for alt dere har bidratt med i gjennom skoleåret! Ny informasjonsfilm! I løpet av skoleåret 2016...

Annet

Nå er det sommer..!

Egentlig er det litt merkelig å si at sommeren er kommet til Spania, for veldig mange tror at vi har sommer hele året. Men også vi her på Solkysten har fire årstider, akkurat som hjemme i Norge. Nå m...

Annet

Tema & Profiler

Norske Ildsjeler – Olav Gausaker

Da jeg tar steget innenfor blir jeg vist gjennom leiligheten og ut til terrassen. Olavs kone, María ...

Tema & Profiler

LEARN

Learn er et skoleverktøy utarbeidet av Kurt Robert Eriksen, som i år er kontaktlærer for 8. trinn og...

Tema & Profiler

Krim, klassikere og knappenålsstillhet - Biblioteket Arroyo …

Pinlig. Jeg som tidligere var en flittig bibliotekbruker, har nå bodd fire år i Spania uten å ha bes...

Tema & Profiler

"Å dø for å leve" av Anita Moorjani

Nylig leste jeg Anita Moorjanis bok ”Å dø for å leve”,“Dying to be me” fra 2012. En bok som gjør inn...

Tema & Profiler

Naturen: Den evige søppelplass

Flasker og bokser, sigarettstumper og burgerforpakninger, mursteiner og frysebokser hoper seg opp i ...

Tema & Profiler

Huleboeren fra El Chorro

Året er 1986. En gutt rappeller seg fra den ene klippen til den andre, bortover det som på dette tid...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29