WorkShop - et par dager i Naturen kan endre ditt liv

WorkShop - et par dager i Naturen kan endre ditt liv
- og den måten du opplever deg selv og din verden på.

Helle Espensen, autorisert BodyTalker - både mennesker og dyr er velkommen.
 
Alle kan være med når jeg den 19. og 20. september innbyr til WorkShop på en 350 år gammel Finca i Montes de Málaga.
Du kan velge å være med begge dagene eller bare én av dagene - det viktigste er at du gir deg selv fri.
Føler du for å lade batteriene etter sommeren, slappe av i den vakre naturen, være sammen med flotte mennesker og dyr, spise fargerik mat, kjøle deg ned i svømmebassenget, gå lange stille turer i fjellene over Málaga - og har du lyst til å finne ditt innerste selv igjen – eller kanskje for aller første gang?
 
Jeg kaller Workshopen 'Forbind deg med Naturen' - og å gjøre det handler ikke kun om å forene sig med dyr, trær, planter, Moder Jord, Universet... Det dreier seg i høy grad om å forbinde oss med oss selv. Finne inn til vår egen indre kilde, til vårt senter.
Vi mennesker er et stykke meget fin natur, vi er natur! Og det glemmer vi ofte, og ser i stedet for på oss selv som separat fra naturen.
 
Workshopen er også en introduksjon til BodyTalk for mennesker og dyr, og vi kikker på de grunnleggende idéer bak denne spennende, enkle og kraftfulle behandlingsform, som kan endre ditt liv ved å åpne opp for et bredere perspektiv og et større potensiale.
Å forbinde seg med bevisstheten, å være bevisst i livet, fremfor å eksistere 'bevisstløst' (i hamsterhjulet), er en magisk opplevelse. Og alle kan gjøre det!
 
Workshopen tar deg med opp over forståelsen av ord, følelser, forventninger og dualitet. Dit hvor intet er sant eller falskt, sort eller hvitt, riktig eller galt.
Til syvende og sist handler det alt sammen om bevissthet, å finne inn til den du virkelig er. Inne bak lagene av forventninger til deg selv og alle de pådyttede etiketter. Vi når inn til å 'være' i stedet for å 'bli' og 'gjøre'.
 
Du vil lære å forstå dine dyr på et dypere nivå. Å ta imot deres beskjeder kan være en følelsesmessig stor opplevelse.
Våre dyr gir så mye kjærlighet og støtte til oss og våre familier, og de er fantastiske læremestre, som kan hjelpe oss med å oppfatte dypere aspekter av oss selv og våre liv. Deres beskjeder og den visdom de deler, er klar, enkel og dyp.
 
BodyTalk gjenetablerer vår medfødte evne til å være friske og raske - ganske enkelt ved å lytte til og forstå kroppens signaler.
BodyTalk for mennesker og dyr er en behandlingsform som forstår den innflytelse kroppens psykologi har på vår helse. I stedet for å fokusere på et symptom finner BodyTalk de underliggende årsakene til sykdom ved å jobbe med både fysiske, emosjonelle, miljømessige, genetiske og epigenetiske faktorer. Vi adresserer altså hele vår historie, og benytter vårt livs totale kontekst for å få en god mental og fysisk helse.
 
BodyTalk er en komplementær behandlingsform, som bygger en fin bro mellom konvensjonell medisin og alternative behandlinger.

WorkShop-program

Den første dagen, tirsdag den 19. september, introduseres du til BodyTalk for både dyr og mennesker. Vi utfører mini-sessioner i den vakre mongolske jurte som står på Fincaen - og aktiverer kroppens systemer, jobber med potensialet i vårt DNA og balanserer vårt sinn til de tre hjerner. Vi er i naturen, forbinder oss med den. Vi er Naturen!
 
Dagen etter, onsdag den 20. september, jobber vi med forskjellige teknikker for å forbinde oss med de dyr, trær og planter, som lever på Fincaen, på nabogården og i fjellene; ørne, fjellgeiter, fugler og insekter, hester og muldyr (vi har til og med to skjønne muldyr-tvilling føll, som er helt fantastiske å 'være med'), og selvfølgelig hunder og katter. Vi observerer og oppfatter, lærer og avlærer fra dyrene.
 
Du vil bli introdusert til kraftfulle og effektive teknikker, som lett kan kombineres med andre modaliteter. Og jobber du som behandler/terapeut, kan denne
WorkShop også hjelpe deg til å få en dypere forståelse, bevissthet og intuisjon i ditt yrke.
 

Dato: Tirsdag den 19. og/eller onsdag den 20. september 2017 (hver dag fra kl. 9 til kl. 18 inkl. kaffepauser og lunsj).

Pris: 85 euro pr. person/dag – eller 140 euro pr. person for begge dagene.

Sted: Finca El Romeral in Colmenar, Los Montes de Málaga www.theuniqueretreat.com

 
Fincaen ligger ca. en halv times kjøring fra Málaga. Ønsker du å overnatte kan du kontakte Finca El Romeral for ledige rom:
www.theuniqueretreat.com -Marina Curtis-Evans, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - tel. +34 686 156 912
 
Vi tilbyder en sunn og lekker lunsj for 10 euro pr. person/dag inkl. vann, te og kaffe - og middag for 12 euro inkl. øl og vin. Overnatter du på stedet eller har lyst til å komme tidlig på morgenen, er det frokost til mellom 3 og 5 euro.
 
Påmelding til: Helle Espensen, Aut. BodyTalk Practitioner - www.bodytalk-torreblanca.com
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - tel. +34 607 62 91 06

Lag din egen WorkShop

Har du og dine venner, kolleger eller familie lyst til å holde deres helt egen BodyTalk-Workshop, stiller jeg gjerne opp med et program som er tilpasset deres ønsker og behov: Stress, søvnløshet, manglende fokus i livet og kroppens psykologi, immunforsvar, allergi, fordøyelsessystem og kroppens økologi, kommunikasjon med dyr, akutt behandling, epi-genetikk og bevissthetsarbeid... Mulighetene er uendelige.
 
Ring meg på +34 607 62 91 06 for en uforpliktende prat om din WorkShop.

Vil du bestille tid til en session eller få mer informasjon om BodyTalk, er du velkommen til å ringe meg på tel. +34 607 62 91 06 - eller lese mer om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com.

UtskriftE-post

Luktesans og fantasier...!

For mange år siden var jeg så heldig å få bli invitert til å utdanne meg til «Sommelier», eller Vink...

Annet

Pål Christensen – en ung norsk veteran i Spania

Det Norske Magasinets journalist treffer naturligvis mange nordmenn til daglig her på Costa del Sol...

Tema & Profiler

Norske ildsjeler – Lisbet Hjartholm

Jeg møter Lisbet Hjartholm på en kafé i Puerto Banús. Hun kommer direkte fra treningssenteret, men d...

Tema & Profiler

Velkommen til Det Norske Magasinets november-utgave 2017!

Nyhetsbildet i Spania er fortsatt preget av uro omkring det ulovlige valget om uavhengighet i Catalo...

Nyheter

Maca Rot

Maca er en rotfrukt fra Peru, hvor den også er kjent som Perus svar på Ginseng. Denne supermat-rote...

Helse

Den Norske Skolen - Bruk Hue

Det er klart det blir noen skrubbsår i hjertene en gang i blant, og man blir aldri ferdig utlært ang...

Annet

Utflukter & Reiser

En langhelg på Algarve-kysten i Portugal

Den 12. oktober var det spansk helligdag, og datoen som markerer når Christofer Columbus trådte i land i Dominica i Karibia og tilfeldig oppdaget Amerika feires i hele Spania med både militærparader og festligheter. Som i alle andre tilfeller hvor den hvite mann har oppdaget et nytt kontinent fikk d...

Utflukter & Reiser

De forsteinede trestammers vannfall

Dette flotte vannfallet ligger i den østlige enden av naturparken Sierras de Tejeda, Almijara og Alhama, og man kommer dit ved å kjøre langs Andalucías flotteste veistrekning, nemlig A 4050, som er den gamle veien mellom Almuñecar og Granada. Denne delen av naturparken er meget dramatisk, og ruten n...

Utflukter & Reiser

Vélez Málaga - byen, piratene og Cervantes

Vélez Málaga med ca. 80.000 innbyggere er i dag administrasjons-by for La Axarquía, og det er her man løper ned dørene til de offentlige myndighetene eller får sin bil reparert. Det har sikkert fått mange til å glemme at Vélez også er en gammel ærverdig by, med en lang historie og en masse fine bygg...

Utflukter & Reiser

Sport

Sparket og gjeninnsatt - REDNINGSMANNEN!

Det er fortsatt kaos i Málaga CF, hvor klubbens advokat reiste til Doha i Qatar samme...

Sport

Málaga CF-supporterne i Oso Polar: Øker aktiviteten og utvid…

Den nyeste, offisielle peña-foreningen i fotballklubben Málaga CF, vår egen Oso Polar (”Is...

Sport

Diego - En ny Dario?

De er begge fra Uruguay, men spiller for Málaga CF med 18 års mellomrom – og med Rome...

Sport

Annet

Luktesans og fantasier...!

For mange år siden var jeg så heldig å få bli invitert til å utdanne meg til «Sommelier», eller Vinkelner, som det heter på Norsk. Det var Den Franske Ambassade i Oslo, i samarbeid med Sopexa, som ut...

Annet

Los Vikingos spilte på La Noria Golfklubb 22. Oktober 2017

Søndag 22. oktober 2017 spilte Los Vikingos sin tredje turnering for høsten på La Noria golfbane. Denne banen er en ni hulls bane med fire par tre hull, fire par fire hull og et par fem hull. Los Viki...

Golf

Los Vikingos spilte på Atalaya, Old Course 8. Oktober 2017

Los Vikingos som er en klubb for norske golf spillere på Solkysten spilte sin andre turnering for høsten på Atalaya, old course søndag den 8. oktober 2017 med 44 golfere.   Denne gangen spilte ...

Golf

Tema & Profiler

Pål Christensen – en ung norsk veteran i Spania

Det Norske Magasinets journalist treffer naturligvis mange nordmenn til daglig her på Costa del Sol...

Tema & Profiler

Norske ildsjeler – Lisbet Hjartholm

Jeg møter Lisbet Hjartholm på en kafé i Puerto Banús. Hun kommer direkte fra treningssenteret, men d...

Tema & Profiler

Harley Davidson Østfold på sitt årlige besøk i Fuengirola

Om bakken vibrerte under Feria-dagene i Fuengirola den 7-15 oktober så var det ikke jordskjelv, men ...

Tema & Profiler

Gå-fotball for full rulle!

Jeg møter tjue formiddagsfriske herrer når jeg tropper opp på Santa Maria fotballbane i Elviria, og ...

Tema & Profiler

Europaseminar for felles vekst og samhold

Et tidsaktuelt seminar med fokus på felles vekst, samhold og faglig påfyll er avviklet. De norske fr...

Tema & Profiler

Norsk Ildsjel – Einar Brataker

Han er 43 år, og så er han i stand til å yte den beste service man kan tenke seg. Einar Brataker har...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29