Bodytalk - om hvorvidt dine celler tar opp den væsken du drikker

Når en BodyTalk-session viser at en klient er dehydrert, er den første reaksjonen som regel et forsvar: "Ja men jeg drikker mye vann!" Og det gjør klienten kanskje også. Men hvis ikke kroppens celler tar opp væsken, hjelper det ikke at vi drikker den mengde vann som damebladene og helseprofetene dikterer.

Mesteparten av den menneskelige kropp består av vann (70 – 80 %), og intet kan skje uten: Hvis det ikke er vann, er det ingen cellekommunikasjon, ingen biokjemiske reaksjoner, intet liv!

Dehydrering kommer ofte frem i en BodyTalk-session - i kroppen generelt, eller f.eks. i et spesifikt organ eller et av kroppens systemer, f.eks. i fordøyelsessystemet. Dehydrering reduserer kommunikasjonen mellom de forskjellige kroppsdeler, organer og kjertler, med alvorlige fysiske og/eller mentale tilstander som følge.
Det kan f.eks. handle om nerveoverføring påvirket av cellenes manglende evne til delvis å oppta næring via væsken, og delvis til å kvitte seg med avfalls-stoffene. Opptas ikke væsken, ligger den og skvulper rundt i kroppen, noe som er grunnen til at det ofte hender at klienten i dagene etter BodyTalk-sessionen mister så mye væske at det kan ses på vekten.
 
Kombinert med The Veltheim Method of Lymphatic Drainage (VMLD), BodyTalks egen, særdeles effektive lymfedrenasje, kan en BodyTalk-session åpne opp for nokså dramatiske resultater - ofte i løpet av noen få timer, hvor klienten ser hevelser forsvinne, smerter reduseres, og energi strømme tilbake i kroppen. Teknikken viser hvilke veier i cellekommunikasjonen som skal re-etableres, om det skal nye veier til, kanskje også omveier, hvis det er det beste for klientens BodyMind på det gitte tidspunkt. Kroppen vet det alltid, og kunsten består i å oppfatte dens budskap, så prosessen kan foregå i den mest hensiktsmessige hastigheten og i den optimale rekkefølgen (f.eks. jobber vi med noen spesifikke organer, kjertler, fysiologiske systemer osv., innen andre kommer til).
 
Kroniske smerter, som f.eks. leddbetennelse, gikt, fibromyalgi etc., kan reduseres eller forsvinne helt ved hjelp av væskebalanseteknikken, og ved mentale sykdommer som skyldes hjernecelle-dehydrering, opplever klienten normalt omgående bedring, et sunnere søvnmønster og en klarere hjerne med bedre konsentrasjonsevne og hukommelse.
 
Muskelfunksjon, hudforyngelse og sunn celledeling er andre av kroppens systemer, som drar fordel av en god væskebalanse, som igjen har stor effekt på f.eks. lymfatiske- og immunforsvarsproblemer.
 
Ved fordøyelsesproblemer er effekten av teknikken fantastisk, og flere ganger har jeg opplevd at en forstoppet klient i døgnene etter behandlingen har renset så mye ut - på den naturlige og sunne måten - at den oppsvulmete magen er helt borte, huden og øynene er klare og stråler, og selv hår og negler ser bedre ut. Og det er kun behagelige bivirkninger, for det viktigste er selvfølgelig å få tømt tarmene helt - hver dag - så man ikke går rundt og forgifter seg selv.
 
Der kan også være snakk om dehydrering av en spesifikk kroppsdel, en kjertel eller et organ, og her oppnås en meget hurtig effekt. Det kan f.eks. være lungedehydrering, som er en viktig faktor ved luftveissykdommer. Ved bl.a. astma og kronisk bronkitt ser man gode og hurtige resultater med væskebalanseteknikken.

Frie radikaler, følelser og energi

Når kroppens vev er dehydrert produceres frie radikaler, som synes å være involverte i degenerative sykdommer og kreft. Effektiv hydrering fjerner frie radikaler hurtigere enn noen annen terapiform. Er kroppen dehydrert, hjelper ikke kosttilskudd mot frie radikaler. Er kroppen derimot bra hydrert, behøver man ikke å innta så mange anti-oksidanter, men kan nøye seg med dem som en sunn og variert kost gir kroppen.
 
Følelser påvirker alle kroppens cellemembraner, så er følelsene ikke harmoniserte gjennom vannets aktivitet, har det stor betydning for transport av næring gjennom membranene og inn i cellekjernene.
I bioenergi assosieres vann med glede og aksepten av glede i ens liv. Dehydrering symboliserer altså mangel på glede. Mennesker som ikke tillater glede i deres liv er ofte dehydrerte, og bærer på tankemønstre som fjerner gleden ved livet. Og så er vann en vital energileder i meridianene og i kroppens andre energisystemer.

Gi dine celler nytt liv

Akkurat som jeg har diabetespasienter som nekter å droppe den daglige godteposen, har jeg også klienter i klinikken som nekter å drikke vann. Noen fordi de ikke liker vann, andre har ikke tid. Jeg har sågar hatt en klient som ikke drakk vann fordi hun hadde det så travelt, at hun ikke kunne rekke å gå ut for å tisse. I slike tilfeller er det selvsagt 'mye motbakker'. Væskebalanseteknikken skal jo ha noe væske å jobbe med.
Så selvfølgelig er det viktig å drikke tilstrekkelig med vann - mengden avhenger av aktivitetsnivå, klima, vekt, alder, generell helsetilstand, etc. etc. Husk at det også er en del sunn væske i mye av den maten vi spiser - og selvfølgelig i luften vi puster inn. Om væsken så opptas i kroppens celler og dermed gjennomlufter de og tilfører næring, er en annen sak. Og det er det vi kan finne ut av og gjøre noe med ved BodyTalk.
 
Avslutningsvis vil jeg gjerne dele med dere at et sta sinn lukket av fastlåste tankemønstre heldigvis kan balanseres med BodyTalk, slik at diabetespasienter slutter med å motarbeide seg selv ved å spise sukkertøy, mens vi re-etablerer kroppens egen evne til å sende den rette mengde sukkerstoffer ut i blodet - og at en stressterskel kan balanseres, slik at det også blir tid til toalettbesøk. Dehydrering stresser kroppen, så ved å ikke få gjort noe med det, holder man seg selv fast i en ond sirkel.
 
Altså; vil du sikre deg at dine celler får optimalt utbytte av den væsken du inntar, at de får næring og energi - og kvitter seg med deres avfall, så ring til meg for mer informasjon om BodyTalk, eller for å bestille en time på tlf. +34 607 62 91 06 - eller les om behandlingene på www.bodytalk-torreblanca.com
 
 

UtskriftE-post

Pan Deluxe – norske og danske baketradisjoner forenes på Costa del Sol!

I de siste årene har det blitt stadig populært med lavkarbo-dietter, som kort fortalt dreier seg om ...

Gastronomi

Nytt fra Den norske skolen - Skildringstur til Malaga

-Mange elever kan synes det er vanskelig å skildre, når de sitter innestengt i et klasserom og ser d...

Tema & Profiler

Norske ildsjeler – Selofads døtre

Desember måneds norske ildsjel skrives i flertall – ildsjeler. Her er nemlig snakk om Selofads Døtre...

Tema & Profiler

Lider du av oppblåst mage og forstoppelse?

Du tenker kanskje ikke mye på din tarm til daglig - men de dagene hvor du har vanskeligheter med å g...

Helse

Velkommen til Det Norske Magasinets desember-utgave 2017

Så var årets siste måned her, og vi er vel alle mer eller mindre opptatt av å forberede oss til jule...

Nyheter

Runway har landet

En ung skandinavisk virksomhet på Costa del Sol hører til blant de hurtigst ekspanderende i hele Spa...

Tema & Profiler

Utflukter & Reiser

Molvízar, Romerstien og Sierra del Chaparral

Molvízar er en liten landsby, som ligger godt gjemt i skjørtene av Sierra del Chaparral i Granada provinsen, litt nord for Motril. I gamle dager skulle man være heldig hvis man kom over Molvízar, men nå går den nye motorveien like syd for byen og det er avkjørsel til den og skilter, så nå blir den ...

Utflukter & Reiser

En langhelg på Algarve-kysten i Portugal

Den 12. oktober var det spansk helligdag, og datoen som markerer når Christofer Columbus trådte i land i Dominica i Karibia og tilfeldig oppdaget Amerika feires i hele Spania med både militærparader og festligheter. Som i alle andre tilfeller hvor den hvite mann har oppdaget et nytt kontinent fikk d...

Utflukter & Reiser

De forsteinede trestammers vannfall

Dette flotte vannfallet ligger i den østlige enden av naturparken Sierras de Tejeda, Almijara og Alhama, og man kommer dit ved å kjøre langs Andalucías flotteste veistrekning, nemlig A 4050, som er den gamle veien mellom Almuñecar og Granada. Denne delen av naturparken er meget dramatisk, og ruten n...

Utflukter & Reiser

Kultur

Skriverne på Solkysten gir ut bok!

Skriverne på Solkysten er en undergruppe av Norsk Forening på Costa del Sol, som ble startet i 2014 ...

Kultur

Sabor a Málaga: En gastronomisk aften

En gastronomisk aften i Málagas byråd sammen med Sabor a Málaga, som hadde invitert kystens journali...

Kultur

Lesertilbud: Robert Wells

Bli med Det Norske Magasinet på en unik konsert i Mijas 14. oktober! Han er kjent over det meste av...

Kultur

Sport

Málaga CF - Sirkuskapteinen

Historien om Recio, som ble operert, ble far og gift, og nå er en omstridt Málaga-kaptein...

Sport

Sparket og gjeninnsatt - REDNINGSMANNEN!

Det er fortsatt kaos i Málaga CF, hvor klubbens advokat reiste til Doha i Qatar samme...

Sport

Málaga CF-supporterne i Oso Polar: Øker aktiviteten og utvid…

Den nyeste, offisielle peña-foreningen i fotballklubben Málaga CF, vår egen Oso Polar (”Is...

Sport

Annet

Los Vikingos Høst avsluttning på Santana GC 24. november 201…

Fredag 24. november spilte Los Vikingos sin siste golfrunde for 2017 på Santana GC. Denne gangen var det en dobbel konkurranse med lag spill og en individuell stableford konkurranse.   Lagkonku...

Golf

Klubbmesterskap Los Vikingos 7. og 8. november

Årets klubbmesterskap i Los Vikingos ble avholdt i Chiclana de la Frontera Cadiz i Sancti Petri. Vi var 44 golfere som reiste nedover for å kjempe om tittelen. Spenningen var til å ta og føle på aller...

Golf

De Hellige Tre Konger anno 2018

Den 5. januar kjører De Hellige Tre Konger karavanene tradisjonen tro gjennom gatene i de spanske byer. På lastebilene står kongene Kaspar, Melchior og Balthasar side om side med Mikke Mus og Svampebo...

Annet

Tema & Profiler

Nytt fra Den norske skolen - Skildringstur til Malaga

-Mange elever kan synes det er vanskelig å skildre, når de sitter innestengt i et klasserom og ser d...

Tema & Profiler

Norske ildsjeler – Selofads døtre

Desember måneds norske ildsjel skrives i flertall – ildsjeler. Her er nemlig snakk om Selofads Døtre...

Tema & Profiler

Runway har landet

En ung skandinavisk virksomhet på Costa del Sol hører til blant de hurtigst ekspanderende i hele Spa...

Tema & Profiler

Iluminaciones Ximenez

Når vi står med knekk i nakken og åpen munn og kikker opp på det fantastiske julelyset som utgjør en...

Tema & Profiler

Pål Christensen – en ung norsk veteran i Spania

Det Norske Magasinets journalist treffer naturligvis mange nordmenn til daglig her på Costa del Sol...

Tema & Profiler

Norske ildsjeler – Lisbet Hjartholm

Jeg møter Lisbet Hjartholm på en kafé i Puerto Banús. Hun kommer direkte fra treningssenteret, men d...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29