Bodytalk - om hvorvidt dine celler tar opp den væsken du drikker

Når en BodyTalk-session viser at en klient er dehydrert, er den første reaksjonen som regel et forsvar: "Ja men jeg drikker mye vann!" Og det gjør klienten kanskje også. Men hvis ikke kroppens celler tar opp væsken, hjelper det ikke at vi drikker den mengde vann som damebladene og helseprofetene dikterer.

Mesteparten av den menneskelige kropp består av vann (70 – 80 %), og intet kan skje uten: Hvis det ikke er vann, er det ingen cellekommunikasjon, ingen biokjemiske reaksjoner, intet liv!

Dehydrering kommer ofte frem i en BodyTalk-session - i kroppen generelt, eller f.eks. i et spesifikt organ eller et av kroppens systemer, f.eks. i fordøyelsessystemet. Dehydrering reduserer kommunikasjonen mellom de forskjellige kroppsdeler, organer og kjertler, med alvorlige fysiske og/eller mentale tilstander som følge.
Det kan f.eks. handle om nerveoverføring påvirket av cellenes manglende evne til delvis å oppta næring via væsken, og delvis til å kvitte seg med avfalls-stoffene. Opptas ikke væsken, ligger den og skvulper rundt i kroppen, noe som er grunnen til at det ofte hender at klienten i dagene etter BodyTalk-sessionen mister så mye væske at det kan ses på vekten.
 
Kombinert med The Veltheim Method of Lymphatic Drainage (VMLD), BodyTalks egen, særdeles effektive lymfedrenasje, kan en BodyTalk-session åpne opp for nokså dramatiske resultater - ofte i løpet av noen få timer, hvor klienten ser hevelser forsvinne, smerter reduseres, og energi strømme tilbake i kroppen. Teknikken viser hvilke veier i cellekommunikasjonen som skal re-etableres, om det skal nye veier til, kanskje også omveier, hvis det er det beste for klientens BodyMind på det gitte tidspunkt. Kroppen vet det alltid, og kunsten består i å oppfatte dens budskap, så prosessen kan foregå i den mest hensiktsmessige hastigheten og i den optimale rekkefølgen (f.eks. jobber vi med noen spesifikke organer, kjertler, fysiologiske systemer osv., innen andre kommer til).
 
Kroniske smerter, som f.eks. leddbetennelse, gikt, fibromyalgi etc., kan reduseres eller forsvinne helt ved hjelp av væskebalanseteknikken, og ved mentale sykdommer som skyldes hjernecelle-dehydrering, opplever klienten normalt omgående bedring, et sunnere søvnmønster og en klarere hjerne med bedre konsentrasjonsevne og hukommelse.
 
Muskelfunksjon, hudforyngelse og sunn celledeling er andre av kroppens systemer, som drar fordel av en god væskebalanse, som igjen har stor effekt på f.eks. lymfatiske- og immunforsvarsproblemer.
 
Ved fordøyelsesproblemer er effekten av teknikken fantastisk, og flere ganger har jeg opplevd at en forstoppet klient i døgnene etter behandlingen har renset så mye ut - på den naturlige og sunne måten - at den oppsvulmete magen er helt borte, huden og øynene er klare og stråler, og selv hår og negler ser bedre ut. Og det er kun behagelige bivirkninger, for det viktigste er selvfølgelig å få tømt tarmene helt - hver dag - så man ikke går rundt og forgifter seg selv.
 
Der kan også være snakk om dehydrering av en spesifikk kroppsdel, en kjertel eller et organ, og her oppnås en meget hurtig effekt. Det kan f.eks. være lungedehydrering, som er en viktig faktor ved luftveissykdommer. Ved bl.a. astma og kronisk bronkitt ser man gode og hurtige resultater med væskebalanseteknikken.

Frie radikaler, følelser og energi

Når kroppens vev er dehydrert produceres frie radikaler, som synes å være involverte i degenerative sykdommer og kreft. Effektiv hydrering fjerner frie radikaler hurtigere enn noen annen terapiform. Er kroppen dehydrert, hjelper ikke kosttilskudd mot frie radikaler. Er kroppen derimot bra hydrert, behøver man ikke å innta så mange anti-oksidanter, men kan nøye seg med dem som en sunn og variert kost gir kroppen.
 
Følelser påvirker alle kroppens cellemembraner, så er følelsene ikke harmoniserte gjennom vannets aktivitet, har det stor betydning for transport av næring gjennom membranene og inn i cellekjernene.
I bioenergi assosieres vann med glede og aksepten av glede i ens liv. Dehydrering symboliserer altså mangel på glede. Mennesker som ikke tillater glede i deres liv er ofte dehydrerte, og bærer på tankemønstre som fjerner gleden ved livet. Og så er vann en vital energileder i meridianene og i kroppens andre energisystemer.

Gi dine celler nytt liv

Akkurat som jeg har diabetespasienter som nekter å droppe den daglige godteposen, har jeg også klienter i klinikken som nekter å drikke vann. Noen fordi de ikke liker vann, andre har ikke tid. Jeg har sågar hatt en klient som ikke drakk vann fordi hun hadde det så travelt, at hun ikke kunne rekke å gå ut for å tisse. I slike tilfeller er det selvsagt 'mye motbakker'. Væskebalanseteknikken skal jo ha noe væske å jobbe med.
Så selvfølgelig er det viktig å drikke tilstrekkelig med vann - mengden avhenger av aktivitetsnivå, klima, vekt, alder, generell helsetilstand, etc. etc. Husk at det også er en del sunn væske i mye av den maten vi spiser - og selvfølgelig i luften vi puster inn. Om væsken så opptas i kroppens celler og dermed gjennomlufter de og tilfører næring, er en annen sak. Og det er det vi kan finne ut av og gjøre noe med ved BodyTalk.
 
Avslutningsvis vil jeg gjerne dele med dere at et sta sinn lukket av fastlåste tankemønstre heldigvis kan balanseres med BodyTalk, slik at diabetespasienter slutter med å motarbeide seg selv ved å spise sukkertøy, mens vi re-etablerer kroppens egen evne til å sende den rette mengde sukkerstoffer ut i blodet - og at en stressterskel kan balanseres, slik at det også blir tid til toalettbesøk. Dehydrering stresser kroppen, så ved å ikke få gjort noe med det, holder man seg selv fast i en ond sirkel.
 
Altså; vil du sikre deg at dine celler får optimalt utbytte av den væsken du inntar, at de får næring og energi - og kvitter seg med deres avfall, så ring til meg for mer informasjon om BodyTalk, eller for å bestille en time på tlf. +34 607 62 91 06 - eller les om behandlingene på www.bodytalk-torreblanca.com
 
 

UtskriftE-post

Loft & Roomers store lagersalg starter snart, 28. – 29. oktober

Opp til 90 % rabatt og ”give aways” – slik blir det når Loft and Roomers åpner dørene for lagersalg ...

Tema & Profiler

Norsk Ildsjel – Einar Brataker

Han er 43 år, og så er han i stand til å yte den beste service man kan tenke seg. Einar Brataker har...

Tema & Profiler

Egil Eldøen – The real deal!

De fleste nordmenn kjenner til Egil Eldøen, musikeren fra Bergen som har holdt det gående som høyt p...

Tema & Profiler

Vil ha flere kvinner med på fotball

Teresa S. Hovland (44 år) er hekta på fotball. Nå vil hun at flere jenter og kvinner skal få oppleve...

Tema & Profiler

Mö – Spanias første soldrevne elbil

Mö – elbil produceret i Málaga Hjulene snurrer under oss mens vi når en fart på 45 km/t. Nysgjerrig...

Tema & Profiler

Vinos & Gourmet

To danske kapasiteter på Costa del Sol møtes her for å dele sin kulinariske og ønologiske erfaring m...

Gastronomi

Utflukter & Reiser

Vélez Málaga - byen, piratene og Cervantes

Vélez Málaga med ca. 80.000 innbyggere er i dag administrasjons-by for La Axarquía, og det er her man løper ned dørene til de offentlige myndighetene eller får sin bil reparert. Det har sikkert fått mange til å glemme at Vélez også er en gammel ærverdig by, med en lang historie og en masse fine bygg...

Utflukter & Reiser

Sierra Bermeja - nasjonalpark eller ikke?

  Det røde fjellet som ligger i Esteponas bakgrunn er 25 millioner år gammelt, og består av 80 % jern. Navnet ”Bermeja” henspeiler på fargen, og kan best oversettes til ”leirfarget”. Umiddelbart tror man ikke at noe kan spire og gro på det, men tar man en tur opp der vil man se at trærne vok...

Utflukter & Reiser

Higuerón-elven og den store kjærligheten

Higuerón-elven er en vakker liten elv, som ligger ved foten av den skjønne landsbyen Frigiliana. Eller rettere sagt: Frigiliana er anlagt på den vestlige siden av Higuerón, på et klippeparti høyt over elven. Elven kom før landsbyen, og de to har fulgt hverandre hele veien opp gjennom historien. Elve...

Utflukter & Reiser

Sport

Diego - En ny Dario?

De er begge fra Uruguay, men spiller for Málaga CF med 18 års mellomrom – og med Rome...

Sport

Andalucía Valderrama Masters

Sergio García er for andre året på rad stolt vert for Andalucía Valderrama Masters Den tr...

Sport

Bråket ulmet - og nå er det krig mellom sjeiken og Michel

Ved La Liga-starten: Málaga CF med ryggen mot muren med et helt nytt hierarki uten stjerne...

Sport

Annet

Los Vikingos startet høstsesongen på Los Olivos Golfbane 24…

Los Vikingos som er en klubb for norske golf spillere på Solkysten startet opp høst sesongen på Los Olivos 24. september 2017 med 40 deltagere. For mange hadde det vært lite spill i sommer da været i ...

Golf

11. november – min 5 års dag!

Noen vil nok tro at jeg har blitt totalt sprø, som går ut med at jeg har 5 års dag den 11. november, spesielt siden jeg har bursdag den 6. november, og blir da 65! Men livet er av og til litt merke...

Annet

Sommerferien er over!

Hverdagen er vel tilbake for de fleste av oss, og vi er kommet frem til en oppsummering av sommerens valg av feriesteder. Allerede tidlig i vår fikk reiselivsbransjen i Spania beskjed om at denne som...

Annet

Tema & Profiler

Norsk Ildsjel – Einar Brataker

Han er 43 år, og så er han i stand til å yte den beste service man kan tenke seg. Einar Brataker har...

Tema & Profiler

Egil Eldøen – The real deal!

De fleste nordmenn kjenner til Egil Eldøen, musikeren fra Bergen som har holdt det gående som høyt p...

Tema & Profiler

Vil ha flere kvinner med på fotball

Teresa S. Hovland (44 år) er hekta på fotball. Nå vil hun at flere jenter og kvinner skal få oppleve...

Tema & Profiler

Mö – Spanias første soldrevne elbil

Mö – elbil produceret i Málaga Hjulene snurrer under oss mens vi når en fart på 45 km/t. Nysgjerrig...

Tema & Profiler

Den Norske Skolen: Energisk læringspraksis

Kompetansemålene om energiloven, fornybar og ikke-fornybar energi i naturfag er straks i boks. De s...

Tema & Profiler

Safran-åkeren i Castilla la Mancha

Det er et streif av magi over den fiolette åkeren som ligger så fredfullt i lyset fra en klar morgen...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29