Månedsmagasinet på Costa del Sol
En nybegynnerveiledning for å tippe på fotball i 2021

En nybegynnerveiledning for å tippe på fotball i 2021

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Fotball er den mest populære sporten i verden å tippe på. Det er derfor det er viktig at du, spilleren, kjenner til alle nøkkelegenskapene til fotballmarkedene.

Det enorme volumet av kamper har hjulpet bransjen til å vokse og la spillere tippe på en rekke markeder, med mange spillnettsteder som tilbyr spesialtilbud og konkurransedyktige odds.

Hvordan fotballspill fungerer
Det er tusenvis av fotballkamper og markeder å satse på hver uke. Bookmakere vil gi odds på sannsynligheten for utfallet av kamper og begivenheter i kampen, for eksempel antall mål scoret, hjørnespark, antall røde og gule kort og individuelle målscorere.

Det er en rekke bookmakere som vil ha spesialtilbud og konkurransedyktige odds for å prøve å gi deg den beste verdien. Når utfallet av arrangementet er bekreftet og innsatsen din er en vinner, vil du få utbetalt din opprinnelige innsats pluss gevinsten fra oddsen.

Nedenfor vil vi ta deg gjennom de mest populære typene fotballtipping.

Tippekamp

Tippekampen er den enkleste formen for fotballspill der du velger resultatet av en fotballkamp. Du kan satse på at hjemmelaget vinner, bortelaget vinner eller uavgjort. Det er viktig å merke seg at gevinster på tippekamper utbetales ved utfallet etter 90 minutter, så hvis scorningen er jevn, er uavgjort det vinnende spillet, uavhengig av utfallet etter ekstra tid eller straffer.

Betbyggere / flere av samme spill

Betbyggere er et relativt nytt i fotballspill, men populariteten har økt i de siste årene. Disse spillene, som ofte kalles “same game multi”, er faktisk en akkumulator av utfall fra en enkelt kamp i stedet for et antall kamper.

Det er selvfølgelig mindre sannsynlig at disse spillene går inn på grunn av antall utfall som må skje. De er imidlertid perfekte hvis du har god kunnskap om begge lag og ønsker å gjøre mindre innsatser på større odds som kan realiseres ved å kombinere mange resultater, for eksempel antall gule kort, hjørnespark og målscorere, i stedet for å satse på hvert individuelle marked.

Du kan også inkludere proposisjonsinnsats, som vi forklarer nedenfor, i betbyggere. proposisjoninnsatser blir også gradvis en populær form for betting i seg selv.

Proposisjonsinnsats / Spillerstatistikk

Dette er en måte å vise hvordan spillmarkedet for fotball har fortsatt å utvikle seg med et grundig sett med markeder som er utgitt for forskjellige Premier League og internasjonale kamper. Dette er annerledes fra målscoring eller kortmarkedet, og inkluderer muligheten til å satse på at spillere skyter et antall skudd, gjør et visst antall taklinger og til og med offsides.

Noen bookmakere tilbyr også proposisjonsinnsatser for visse lag, inkludert frispark, målspark og innkast i de spesifikke kampene.

Det som tilbys varierer mye fra bookmaker til bookmaker, men en av bookmakerne med flest tilgjengelige rekvisitter er Comeon Norge f.eks.

Asiatisk handikap-spill

Et asiatisk handicap-spill er et der valget ditt har et «handicap» å overkomme. Det som gjør spillet unikt, er at det eliminerer muligheten for å få uavgjort i forhold til innsats.

Bookmakerne gir hvert lag et pluss eller minus-tall for å betegne deres handicap. Dette kan enten være et helmålshandikap (som +1 eller -2) eller et halvmålshandikap (+0,5 eller -1,5).

Sammendrag

Fotballspill har enorm tilgjengelighet, og et stort utvalg av markeder som tilbys betyr at det er lett å komme i gang. Utvalget kan også virke skremmende i begynnelsen, men vil raskt bli klart.

Det er mye moro å satse på tusenvis av fotballkamper som spilles over hele verden – så lenge du holder deg til å satse på det du kan.

Nå kan du øke spenningen i fotball ved å tippe på det, men husk å spille ansvarlig.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet