Månedsmagasinet på Costa del Sol
Derfor bør du besøke vakre Sevilla om sommeren

Derfor bør du besøke vakre Sevilla om sommeren

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Sevilla regnes som den største byen i spanske Andalusias, og har rundt 700 000 innbyggere. Dette området er kjent for sin unike arkitektur, med vakre kirker og andre detaljrike bygninger.

Byen har en rik historie, men også et rikt kulturliv. Her kan man delta på festivaler eller såkalte «fiestas» flere ganger årlig. Spesielt om sommeren er det verdt å avlegge et besøk til dette spanske paradiset. Finn ut hvorfor dette bør være din neste feriedestinasjon!

Ting å se og gjøre i Sevilla

Dersom du besøker Sevilla om sommeren, vil du neppe finne tid til å kjede deg. Her er det mye vakkert å se. Foruten sin vakre middelaldersarkitektur, kan Sevilla vise til flotte Estadio de la Cartuja. Dette er én av de elleve stadionene hvor Euro 2020 vil utspilles i sommer.

Foruten å være en av vertsnasjonene for fotball-EM, kan Sevilla vise til mange historiske bygninger. Du kan for eksempel se på den detaljrike katedralen Catedral de Sevilla, eller avlegge et besøk i det kongelige palasset Royal Alcázar, en av Andalucias beste attraksjoner.

Vi kan også anbefale en spasertur langs Plaza de España. Her kan du gå på vakre keramiske fliser mens du nyter solen. Her er noen av attraksjonene du ikke kan gå glipp av når du er i Sevilla:

  • Estadio de la Cartuja
  • Catedral de Sevilla
  • Royal Alcázar
  • Plaza de España
  • La Giralda
  • Torre del Oro
  • Setas de Sevilla
  • Museo de Artes y Costrumbres

Utforsk Sevilla med leiebil

Sevilla har mange flotte attraksjoner i form av arkitektoniske perler, men du finner også flotte parker og hager i området. Vi anbefaler deg å leie en bil. Da kan du utforske store områder på kort tid, samtidig som du slipper trengsel i trange turistbusser.

Reis gjerne til gamlebyen, der du kan finne krokete og trange gater med sjarmerende, hvite hus. Den pittoreske stilen med uteplasser og små balkonger sjarmerer mange tilreisende. Området er dessuten veldig Instagram-vennlig!

Kjør også en tur til borgen Alcázar, som stammer fra 1100-tallet. Dette er en av de vakreste mauriske borgene du finner i Spania. Legg spesielt merke til de flotte hagene som omkranser borgen.

En kort kjøretur unna borgen finner du den flotte katedralen, som ble oppført mellom 1402 og 1498. Parker leiebilen og sett deg ned på en kafé. Her kan du nyte spanske delikatesser mens du nyter både sol og en helt unik utsikt.

Sol og bading i Sevilla

Sevilla er også kjent for sine vakre badestrender. Dersom du ønsker å kombinere kultur og byliv med bading, er Sevilla blant de beste reisemålene å velge.

Du kan bade og nyte solen på vakre strender som Bolonia Cadiz, La Fontelina, Punta Umbria eller Cala de Aceite. Perfekt for deg som er på par- eller gruppeferie!

Den perfekte destinasjonen for sommerferie?

Sevilla er kjent for både fotball, kultur, arkitektur og vakker natur. Dersom du er på utkikk etter en destinasjon som har «alt», er denne spanske perlen verdt å sjekke ut.

Fordelen med Sevilla er at byen passer for både par, grupper og venner som reiser på ferie. God tur!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet