Månedsmagasinet på Costa del Sol
Arbeid hvor som helst, når som helst

Arbeid hvor som helst, når som helst

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Bli din egen sjef

Hvis du har et arbeid hvor det meste av arbeidsoppgavene dine består i online arbeide, så kan det være en mulighet at du kan få lov til å ivareta noen av oppgavene, på hjemmekontoret. Hvis du er heldig med sjefen, så kan du få lov til å ta arbeidet med til Spania, noen uker eller måneder om året. Hvis arbeidsgiveren din ikke synes det er en god ide, så kan det være at du skal begynne med å bygge din egen virksomhet opp, hvor du kan få lov til å være din egen sjef. Hvis du er egen sjef, så har sjefen nok ikke noe imot, at du arbeider hele vinterhalvåret fra Spania?

Hvis du skal ha n fleksibel jobb, så krever det selvfølgelig at du kan arbeide selvstendig, og at du kan utføre jobben på en datamaskin, med internettforbindelse. Hvis du er språkmektig, så er dette helt klart noe du kan utnytte, i forhold til oversettelser og annet tekstarbeid. Hvis du har kompetanser innenfor fotografi og film produksjon, så kan du arbeide med sosiale medier, både med bilde, film og tekst. Hvis du har mange følgere på dine sosiale medier, så kan det være du skal overveie om det er noe du skal satse på. Vær oppmerksom på at selv om det høres fanatisk ut, så krever det faktisk hardt arbeide å drive en suksessfull blogg. 

Optimer din egen økonomi

Hvis du drømmer om en selvstendig tilværelse, hvor du er sjef i egen hule, så krever det overskudd i økonomien. For mange gir det mening å starte opp med selvstendige oppgaver ved siden av en fast jobb. På den måten kan du i en periode ha en sikker inntekt, mens du bygger ditt eget firma opp fra grunnen. Det kan også være du skal ut å hente eksterne investorer, for å få skutt gang i eget firma. Dette kan ta noe tid, så det gjelder om å ha tålmodighet og pågangsmot. Hvis ikke du tror på egne kompetanser og ideer, hvorfor skulle noen andre gjøre det?

Hvis du har luft i økonomien, så kan det vær en god ide at du overveier å gjøre noen fornuftige investeringer. Mange vil oppleve at ens penger vokser hurtigere ved å investere dem, enn hvis du har dem stående på en sparekonto. Les mer her hvis du er interessert i å lære mer om investering i aksjer. De fleste vil se pengene vokse, og samtidig få et element av spenning inn i hverdagen. 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet