Påmelding nyhetsmail

Bodytalk - om å forlange noe av hjernen som den ikke klarer - med STRESS som følge av det

Menneskers første reaksjon på problemer, utfordringer, smerter eller konflikter, er å sende saken til behandling i hjernen. Vi stiller hjernen spørsmål som: Hvorfor skjer det med meg? Hva har jeg gjort galt? Hva betyr det? Hvorfor elsker han meg ikke lenger? Hva gjør jeg nå?
Vi presser hjernen til det ytterste for å finne svar. Men ingenting skjer! Spørsmålene forblir ubesvarte. Og resultatet er bekymring, frykt, søvnløshet, og ikke minst, stress.
Hjernen stresses, fordi vi forsøker å tvinge den til oppgaver, som den ikke er designet for å løse, og dermed fratar vi den muligheten for å løse de oppgavene som den rent faktisk kan klare, og har ansvaret for.
Det er altså ikke vanskelig å se, at en stresset hjerne kan føre til en syk kropp.
 
Nylig oppsøkte en klient min BodyTalk-klinikk fordi en kjede av sykdomstilstander etterhvert hadde slukt all hennes energi og lyst på livet. Medisin, angst, smerter og tretthet var blitt til en dagsorden.
I løpet av sessionen viste hennes kropp at hun under sine barns vanskelige oppvekst (mer eller mindre de siste 20 årene) hadde overarbeidet hjernen voldsomt i forsøket på å finne svar og løsninger, som hjernen, nettopp pga. av dens intellektuelle tilgang, ikke kan hjelpe med.
Stresshormonene hadde ødelagt mange av kroppens celler, immunforsvaret gikk på kompromiss, og en kjedereaksjon i form av forskjellige sykdommer, noen av disse auto-immune, var resultatet.

Hvor finner vi svarene?

Vår bevissthet er utelukkende bygget opp via de fem sansene: Alt det vi vet er noe vi enten har sett, hørt, luktet, smakt eller følt. Sanseinntrykkene behandles i hjernen, men hjernen er ikke i stand til å generere en original tanke - med andre ord kan den ikke gi oss svar på de spørsmålene som dukker opp i livet.
Hjertehjernen samler derimot opp ufiltrert materiale og informasjon via bl.a. sitt meget sterke elektromagnetiske felt. Noen kaller det for den 6. sans eller intuisjon. Jeg kaller det forbindelsen til den felles universelle bevissthet. Og svarene, de originale tanker, kommer herfra.
I alle de spørsmål, som vi ikke erfaringsmessig kan besvare (altså via de i hjernen lagrede opplevelser som er fanget opp via sanseapparatet), er det hensiktsmessig å konsultere hjertehjernen - en hjerne som selv tilhengere av konvensjonelle medisiner har måttet anerkjenne, bl.a. for dens meget sofistikerte hjerneceller, og det tidligere nevnte elektromagnetiske feltet, som er SÅ mye større enn hoved-hjernens.
Ved å konsultere hjertehjernen og dermed aktivere den, frigjøres signalstoffer, som gjør det lettere å klare aspekter av f.eks. kjærlighets- og familielivet, hvor store følelser er med på å vanskeliggjøre løsninger på problemene. Hjertet bruker et mer 'logisk' mønster, basert på en dypere mening, mens panikk (stress) skapes i hjernen (amygdala-komplekset).
Beslutninger bør vi overlate til magehjernen (magefølelsen). Magehjernen, den enteriske hjernen, bor i vår fordøyelseskanal og er et neurologisk kompleks, som løper fra svelget og hele veien ned til anus.
Så det å si: 'Jeg skal bare tygge litt på det' - eller 'la meg bare fordøye det litt' bør faktisk tas helt bokstavelig.
Basert på opplevelsene fanget av sanseapparatet i hoved-hjernen og den dypere mening (følg ditt hjerte) fra hjertehjernens sofistikerte kompleks, kan magehjernen treffe de riktige beslutningene, og via sinnet og de store kroppsnervene, f.eks. vagus-nerven, sende beskjed til hoved-hjernen og de kroppsdeler/funksjoner, som skal utføre beslutningen. Action!

Magen lider

Et stadig stigende antall mennesker lider av fordøyelsesproblemer, som f.eks. IBS, intoleranse, forstoppelse, diaré, etc.
Mange tror at det utelukkende har noe med kostholdet å gjøre, og presser hjernen (samt Google og diverse kostguruer) til å finne ut hva de skal og ikke skal spise, til hvilken tid, og hvor mye. Dette mønsteret er ofte en avspeiling av deres tilgang på livets øvrige utfordringer. Magehjernen konsulteres overhodet ikke. Dens funksjoner blir derfor svakere og svakere, mikrofloraen i tarmsystemet lider, og dermed skader man sitt immunforsvar. Den onde sirkelen er i full gang.

Noen store beslutninger gir magepine. Ja, men kun hvis ikke magehjernen får lov til å avgjøre dem!

Det er en fin balansegang som skal fungere, og mitt arbeide med nettopp det å balansere disse tre hjernene til sinnet, blir en viktigere og viktigere del av BodyTalk-behandlingene. Resultatene er fantastiske - og ja, dramatiske av og til.
 

3 hjerner er kulere enn 1!

Dessverre presser vi hoved-hjernen alt for mye, og blir stresset av det. Stress ødelegger våre liv og vår helse. Vi gjør det av gammel vane - og fordi vi ikke visste bedre. Det gjør vi nå!
 
De fleste av mine klienter gjør allerede hjernebarks-balansering hver dag for å akselerere deres kropps evne til å lege seg selv, samt forebygge og reparere. Jeg vil anbefale at teknikken utvides med å:
TAPPE PÅ MAGEN (magehjernen markeres ved å tappe over navlen) under utånding rett etter den vanlige tappingen på hjertet. Vi tapper fortsatt på hodet under innånding.
Magehjernen absorberer livet, og den skal renses ut av og til, så mer kan komme inn. Og det hjelper du den med ved å inkludere den i den viktigste BodyTalk-teknikken av dem alle: Hjernebarks-balansering.
Se min video om utførelse av hjernebarks-balansering på www.bodytalk-torreblanca.com

Vil du bestille time til en session eller få mer informasjon om BodyTalk, er du velkommen til å ringe meg på tlf. +34 607 62 91 06 - eller les mer om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com

UtskriftE-post

Forbrukslån i Norge – en mulighet fra Spania?

Det korte svaret er JA, og det nye nettstedet norskkreditt.no gjør søknadsprosessen meget enkel for ...

Sponset innhold

Spanias glemte del i Frankrike

Det ligger der som om noen hadde glemt å ta det med hjem; det er forlatt, helt alene, omgitt av Fran...

Kultur

Årets morsomste familiedag er tilbake ved Den Norske Skolen, Malaga!

En nydelig lørdag i april møtte sytti spillere opp til fotballturnering på skolen. Fordelt på ti mik...

Annet

Farlige hunder eller feile eiere? Spania synes å ha funnet svaret

Siden 20 august 2004 har en rekke hunderaser vært forbudt i Norge, nedfelt i Forskrift om hunder, pa...

Tema & Profiler

Utflukter & Reiser

El Camino de San Olav Veien – og målet

I sarkofagen foran meg ligger levningene etter den fagre, lyshårende og ikke minst modige kvinnen jeg er blitt så godt kjent med etter å ha lest Mia Søreides fantastiske bok; Prinsesse Kristina av Tunsberg, prinsessen som ble født i 1234, og som i en alder av 24 år ble giftet bort til en spansk prin...

Utflukter & Reiser

Ruta de la Sierra – en herlig vandretur gjennom st…

La Ruta de la Sierra ligger mellom landsbyene Riogordo og Alfarnatejo, og den går gjennom et bølgende grønt landskap som domineres av den enorme klippen Tajo de Gomer. Dessuten går stien forbi den kjente Cortijo de Auta, og langsetter noen herlige vannløp. Ja, her får man spansk natur for alle penge...

Utflukter & Reiser

Fem kule steder i Barcelona

Barcelona er med sine 1,6 millioner innbyggere Spanias nest største by, målt etter innbyggertall. Den pulserende storbyen er hovedstad i regionen Catalonia. Barcelona er i dag anerkjent som en global by for sin kulturelle, økonomiske, kommersielle, og ikke minst turistmessige betydning. Hvert år rei...

Utflukter & Reiser

Sport

Peña Oso Polar er blitt offisiell norsk supporter-klubb for …

Den norske supporter-klubben til Malaga CF er nå blitt offisielt godkjent og registrert ma...

Sport

Dagen da Málaga CF sensasjonelt slo FC Barcelona på Estadio …

Gledelige Gjensyn Da Danmarks største fotballspiller gjennom tidene, Allan Simonsen, mø...

Sport

Norske idrettslag har fått øynene opp for Costa del Sol

Flere og flere norske idrettslag legger den årlige trenings-leiren til Costa del Sol, og d...

Sport

Annet

Årets morsomste familiedag er tilbake ved Den Norske Skolen…

En nydelig lørdag i april møtte sytti spillere opp til fotballturnering på skolen. Fordelt på ti miksede lag kjempet de med alt de hadde (eller manglet) av fotballtalent, kondis og lagånd. Mammaer, pa...

Annet

Los Vikingos på Calanova

Los Vikingos, golfklubben for nordmenn som bor på Costa del Sol i vinterhalvåret, avsluttet sesongen på Calanova lørdag den 22 april. Vi spilte lagkonkurranse, best ball, med to spillere på hvert lag ...

Golf

Skikk og bruk – eller annerledes oppdragelse?

Forleden dag leste jeg en artikkel på internett, som tok for seg hvordan spanjoler oppfører seg - og da sett med skandinaviske øyne; helt annerledes enn oss. Forfatteren av denne artikkelen ramset op...

Annet

Tema & Profiler

Farlige hunder eller feile eiere? Spania synes å ha funnet s…

Siden 20 august 2004 har en rekke hunderaser vært forbudt i Norge, nedfelt i Forskrift om hunder, pa...

Tema & Profiler

Norske Ildsjeler: Betina Fredriksson – et tilbakeblikk hos e…

Betina er en kvinne som ikke bruker sin tid på at se bakover. Etter sin skilsmisse i 2006 har hun ku...

Tema & Profiler

Svanhild Stub - en fargerik kunstner på Costa del Sol

For kjennere av kunst i Norge er Svanhild Stub et velkjent navn. Hun har i flere år vært en meget pr...

Tema & Profiler

Bil i Spania – en billig fornøyelse?

Som kjent har Norge noen av de høyeste bilprisene i verden, takket være høye statlige avgifter. Avgi...

Tema & Profiler

Málaga ved et veiskille

Málaga er på alles tunge. Turistene valfarter til byen, som sprudler som aldri før av liv, aktivitet...

Tema & Profiler

Et liv uten sex

Vi er alle kjent med begrepet ’seksualitet’, herunder også homo-, bi- og heteroseksualitet. Men hva ...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29