Månedsmagasinet på Costa del Sol
3 ferie ideer til høstferien for reiselystne nordmenn

3 ferie ideer til høstferien for reiselystne nordmenn

ADVERTORIAL

Høstferien er rett rundt hjørnet, og mange er på utkikk etter gode ideer til hva de kan gjøre når vi endelig har fått litt fri. Kulden har sakte men sikkert begynt å sette seg inn i landet, og høye strømpriser gjør at det nærmeste er billigere å flykte til varmere strøk, enn å varme opp huset hjemme. Hvis du har lyst til å dra ut og reise i ferien, så kan du ta en titt på våre 3 ferie tips. 

  1. Biltur på Island 

De fleste nordmenn er vant til å feriere i nabolandene våre, enten det er på hyttetur i sverige, eller en tur til Legoland i Danmark. Men, vi har også et annet land som ikke er langt unna oss, der det er mange potensielt gode ferieopplevelser. Her snakker vi nemlig om Island, der man kan oppleve både spennende kultur, og vakre omgivelser. En mulighet er derfor å leie bil på Island, og ta en rundtur i landet, slik at man kan oppleve alt det vakre landet har å by på. Det tar litt over to og en halv time å fly, og man kan få relativt rimelige billetter. 

  1. Søk varmen i Spania

Spania er et annet land vi nordmenn er svært glade i. Landet ligger ikke så langt unna, kan tilby mange rimelige hoteller, og det er, ikke minst, varmt. Hvis du allerede nå synes at kulden her oppe i nord blir for mye, kan det å søke varmen i Spania være en god ferieplan for deg. Å sjekke inn på et all-inclusive hotell er dessuten den perfekte pausen i hverdagen, og det er nok en ferie som hele familien vil sette pris på. Costa del Sol er et naturlig valg for deg som drømmer om varme, strender, soling og god mat. Du kan også besøke Madrid eller Barcelona, dersom du lengter etter en storbyferie som også kan by på snille temperaturer. 

  1. Vær turist i eget land

Når man bor i et land som er så fint som Norge, så trenger man absolutt ikke å krysse landegrensene for å få seg en fin ferie. For noen er det mer enn spennende nok å være turist i egen by, eller å besøke områder i nærheten, som man kanskje ikke kjenner så godt til. Du kan også sette deg på et fly og reise til en del av landet du ikke har besøkt før. Hva med å se på Nordlyset i Tromsø, eller å gå opp Besseggen?

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.